Tento promytý Salvador chutná sladce jako křížaly z červených jablek, svěže po pomerančích, avšak tělo kávy je plné a sladké jako karamelky. Je to parádní volba pro všechny milovníky espressa. Ochutnejte i vy co si pro vás Kmen Coffee připravil.
Farma Los Angeles se nachází u hory Apaneca-Ilamatepec v Salvadoru a je výjimečná tím, že se tam pěstují pouze odrůdy Pacamara, které jsou známé svými velkými zrnky. Farma je součástí farem Los Naranjos, jejichž vznik je splněním snu tří kamarádů ze střední školy Sigfredo Corado, David Velasquez a Manuel Olivares. Celá farma je rozdělena na 23 částí (manzanas), na kterých je vysazeno průměrně 3000 keřů, parcely jsou odděleny álejemi stromů, které slouží jako ochrana před prudkým větrem a nepříznivým počasím. Farmáři nepoužívají pesticidy.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích.