Hodnocení celkem
4.75 / 5
Doporučuje
100%
2 z 2 uživatelů
MiŠÚ 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť
Grafické znázornění, co od kávy zhruba čekat
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 18g
Voda (g): 250g
Teplota vody: 92°C
Mlýnek (nastavení): C40 MK4 - 17 klik (ne red klik)
Proces: 60g vody, promíchat, po půl minutě dolít zbytek a pak hned (cca od 45sec) stláčet do 1min 30sec
Huib Nederhof ověřený zákazník Zobrazit originál 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Komplex
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g): 44
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): velmi jemný
Proces: Espresso Blooming shot