Výběrová káva Etiopie ANA SORA NATURAL z britské pražírny Hasbean je charakteristická tóny fialek, broskvového čaje, ibišku a borůvek.
Ana Sora je soukromá farma vlastněná farmářem kávy druhé generace Israelem Degfou. Producent byl od mala zapojený do různých aspektů kávového průmyslu, protože jeho otec byl manažerem mlýna a jeho matka prodávala kávu na místním autobusovém nádraží. Panství se nachází v zóně Guji, přímo na východ od Yirgacheffe. Vysoká nadmořská výška pomáhá pomalejšímu zrání kávových třešní. Třešně jsou ručně tříděny. Zralé třešně se suší na slunci na vyvýšených afrických postelích po dobu 15–18 dní, v závislosti na povětrnostních podmínkách. V poledním horku a v noci jsou třešně pokryty plastovými nebo stínicími sítěmi.
- Producent: Israel Degfa
- Farma: Ana Sora
- Oblast: Guji Zone
- Zpracování: Naturální
- Nadmořská výška: 1900 - 2350 m n.m.
- Odrůda: Domorodé divoké odrůdy