Výběrová káva Etiopie BEKELE GUYE z irské pražírny Wild Heart je charakteristická tóny sirupu.
Etiopie patří k největším producentům a vývozcům kávy na světě, celosvětově jí patří sedmé místo. Káva je zpracovávána suchou i mokrou metodou. Nejznámějšími lokalitami, kde se etiopská káva pěstuje, je Jimma, která se nachází západně od Adis Abeby a především pak oblast Sidamo nedaleko hranic s Keňou. Právě tady sklízejí pěstitelé nejžádanější etiopské kávy. Tato etiopská káva je produktem Bekele Guye, dalšího talentovaného farmáře, který spolupracuje s promývací stanici Hafursa Waro. Káva roste ve výšce 1999 metrů nad mořem a je zpracována suchou metodou. Mycí stanice Hafursa Waro poskytuje zemědělcům organický kompost a účastní se komunitních projektů. Díky těmto iniciativám má mlýn blízký a přátelský vztah s mnoha drobnými zemědělci v této oblasti.
- Farmář: Bekele Guye
- Nadmořská výška: 1999 m n. m.