Naturálně zpracovaná Etiopie BEKELE UTUTE od Prodigal Coffee je explozí ovocných chutí. Tato káva se vyznačuje živou kyselostí a v její chuti naleznete tóny ostružin, hroznového vína a nektarinek.
Po Nguisse Nare je to druhá naturálně zpracovaná Etiopie od Prodigal Coffee, kterou připravil Christopher Feran. Christopher Feran je konzultant v kávovém průmyslu, nákupčí zelené kávy, pražič s dlouholetými zkušenostmi, pomáhájící začínajícím i zavedeným společnostem na Středozápadě, v Kalifornii a New Yorku, stejně jako vývozcům a pěstitelům kávy v producentských zemích, jako je Guatemala, Kolumbie a Etiopie.
Farma Bekele Utute v Kokose produkuje výhradně naturálně zpracovanou kávu. Bývalý vítěz soutěže Cup of Excellence, Bekele pěstuje především odrůdu 74158, která je na farmách zaměřených na kvalitu v této oblasti běžná.
Tato kávička byla zpracovaná naturálně, tedy suchou metodou. Při této metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na vyvýšené africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.