Hodnocení celkem
2.75 / 5
Doporučuje
50%
2 z 4 uživatelů
Jana Kadlecová ověřený zákazník 26. Červenec
Doporučuje produkt
250g
výborná
db ověřený zákazník 24. Červenec
Doporučuje produkt
250g
aroma a chuť višně (možná jsem měl štěstí, ale zrno rozhodně nebylo tmavé a ani mastné)
aroma 5/5
chuť 4,5/5
Recept
Metoda přípravy: moka / espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Niche Zero 75 / kinu 1.8.2
Proces:
Tomas Frolec ověřený zákazník 9. Červenec
Nedoporučuje produkt
250g
Jako pít se to dá, má to hezkou vůni višní, višní v hořké čokoládě, pokud ovšem odmyslíme že to mírně smrdí spáleným olejem. Pro někoho na espresso by to asi mohlo být OK, ale zas na espresso primárně nevolím anaerobní africkou kávu.
Za mě je káva přepražená a mastná zrna neznamenají medium roast. Jasně, je tam uvedeno "omniroast",což by ale nemělo znamenat, že v kávě jsou znatelné hořké a olejnaté tóny. toto se u Gardelliho fakt nepovedlo! Podle mě asi chyba v úsudku...
chutná to přepraženě i při mírné podextrakci
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 22 Commandante
Proces: Tetsu Katsuya
Finn ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Červen
Nedoporučuje produkt
250g
Tato káva má buď velmi tmavý profil pražení, nebo příšernou kontrolu kvality. Zrna jsou mastná a to není chutné jako filtrovaná káva a příliš tmavé pro mou chuť espressa.
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 13,5
Voda (g): 27
Teplota vody: nízká
Mlýnek (nastavení):
Proces: