Hodnocení celkem
4.51 / 5
Doporučuje
96%
71 z 74 uživatelů
Pavel Linhart ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
200g
Moje nejoblíbenější káva od Naugthy Dog, kupuji často rovnou kilovku
Příjemná chuť i vůně, lehce sladká
Příjemně výrazný karamel v chuti i vůni
Tereza 9. Říjen
Doporučuje produkt
1000g
Výborná a zajímavá káva, spousta chutí. Zkušenost mám jinou než v popisku. Silnou chuť whisky sem cítila hned po připravení kávy, až po delším zchladnutí vylezla chuť karamelu a dalších tónů.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Mykhaylo ověřený zákazník 20. Září
Doporučuje produkt
200g
lookash ověřený zákazník 8. Září
Doporučuje produkt
200g
pusa plna karamelu
krasna cista chut, perfektne uprazena
bude rychle pryc ;)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 17,5
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode - 5
Proces: 100g/100g/100g/50
Jan ověřený zákazník 10. Červenec
Doporučuje produkt
200g
Nikola Lambev ověřený zákazník Zobrazit originál 1. Březen
Doporučuje produkt
200g
Bohaté a zajímavé.
Recept
Způsob přípravy: 3 šálky mokapotu
Káva (g): 19
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 14 clcks (C4)
Proces:
Jakub D ověřený zákazník 3. Únor
Doporučuje produkt
200g
Nádech likéru
Čokoládové tóny
Netradiční chuťový profil
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 14clicks (C3)
Proces: Reverzní 30+60s
Barbora Dostálová ověřený zákazník 30. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Ihned po přípravě má lehce čokoládovo-karamelovou chuť
Po vychladnutí jsou čím dál patrnější a výraznější chuť whiskey
Karolina ověřený zákazník 22. Říjen
Doporučuje produkt
200g
moc dobrá chuť
Marketa Kuklova ověřený zákazník 15. Srpen
Doporučuje produkt
200g
Barbora Bednárová 3. Duben
Doporučuje produkt
200g
Úžasné kafíčko, sladké, silné, a výrazná chuť karamelu a whiskey. Perfektní kombinace.
Gabriela ověřený zákazník 26. Březen
Doporučuje produkt
200g
David Špulák 21. Březen
Doporučuje produkt
200g
Chuť
Zajímavý receptura
Mírně kyselý konec
Nic
Verkauf Raum ověřený zákazník 7. Únor
Doporučuje produkt
60g
Zajímavá káva
Velice příjemná na přípravu
Chuť
Člověk je dnes už trochu přepitý těchto fermentací
Recept
Metoda přípravy: Origami
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Commandante 22-23 clicks
Proces: Standard, Bloom 2:1 do 40s pak na 60% vody do 1:15 a zbytek cca do 1:45
Sim Ča ověřený zákazník 26. Leden
Doporučuje produkt
60g
vpo 3. Listopad
Doporučuje produkt
200g
Super chuť
Skvěle funguje ve frenchpressu
Vlad ověřený zákazník 11. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Martin Suchánek ověřený zákazník 1. Září
Doporučuje produkt
200g
Richard ověřený zákazník 9. Květen
Doporučuje produkt
1000g
Naprosto luxusni zalezitost
Recept
Metoda přípravy: Coldbrew
Káva (g): 60
Voda (g): 1000
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: 24h v lednici v konvici hario na coldbrew
kaurismaki 5. Duben
Doporučuje produkt
1000g