Výběrová káva Etiopie JIGESA WEYSI ze norské pražírny Coffea Circulor je charakteristická tóny čajové růže, broskví a rostliny zimolez.
Většina komunit v regionu stále žije na venkově a živí se zemědělstvím. Káva zůstává hlavní peněžní plodinou pro většinu rodin v regionu Gudži, kteří pěstují kávu vedle jídla pro spotřebu. Tato káva pochází od skupiny zemědělců označovaných také jako drobní majitelé. Průměrná velikost farmy je 2,5 hektaru, přičemž u kávy obvykle roste kukuřice, zrna a banány, stejně jako stromy Birbira, Wanza a Acacia. Teploty jsou mírné, dosahují až okolo 25 °C během dne a ochlazují se na přibližně 15 °C v noci.
- Farmář: 850 drobných vlastníků
- Oblast: Oromia, Guji, Shakisso
- Zpracování: Naturální
- Nadmořská výška: 2000 m n.m.
- Odrůda: Heirloom
- Aroma: Jasmín a meruňky
- Cuppingové skóre: 91