Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.31 / 5
Doporučuje
100%
55 z 55 uživatelů
Michaela 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
Jemná, slaďoučká chuť díky cukrové vatě.
Pro milovníky méně výrazných/jemnějších chutí.
Osobně si kávu vychutnávám spíše chladnější než těsně po zalití horkou vodou a toto je typ kávy, kde doména chutí vystoupí právě až po lehkém zchladnutí. Za mě naprosto super.
Recept
Metoda přípravy: Espro Bloom
Káva (g): 16,5
Voda (g): 310
Teplota vody: 93°
Mlýnek (nastavení): Střední hrubost
Proces: Proces: 50 g zalít na 30 sec, poté dolít do 310 g vody do 1:20 minuty a extrakci ponechat do 2:00-2:30.
Iveta 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
příjemná jemná chuť
slaďoučká
ničím nevyčnívá, taková neurazí nenadchne
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš Bukovský 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
Příjemně sladká
Celkově vyvážená chuť
Dá se ji vypít litry
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20g
Voda (g): cca 300g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína Zobrazit originál 1. Březen
Doporučuje produkt
60g
Na přední straně jazyka cítím hořkost pomeranče jako pachuť, zbytek v ústech je mělčí. Ne nutně dobrá nebo špatná věc
Chuť se rozvinula po vychladnutí
Velmi pěkná a sladká vůně ve srovnání s trochu mělkou chutí
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 260
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): spíše v pohodě
proces:
Eliška BlažekBártová 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Dobrá, sladká, typická naturalka.
Martin 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Super sladkost a acidita, příjemná vůně
Recept
Metoda přípravy: kalita
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): df64-50
Proces: lance hendrick style
Vojtěch 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš Michálek 27. Únor
Doporučuje produkt
60g
Příjemně sladká
Chuť i vůně trochu nevýrazné
Neurazí, nenadchne
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 400
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): timemore 22
Proces:
Petra 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Příjemná vyvážená chuť
Nic
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Príjemne ovocná
Zaujímavá chuť
Preferujem vyváženejšie chute, uvítala by som trochu menej kyslosti, dosť cítim pomaranč
Recept
Metoda přípravy: filer - aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukyn 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená chuť.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela 25. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladší, výrazný pomeranč
lehce nevyvážená, chybí mi trochu hořkosti
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Iveta Hradišová 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Příjemná ovocná sladkost
Recept
Metoda přípravy: V 60
Káva (g): 15g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Příjemné sladší kafe za příjemnou cenu
Klidně ke každodennímu pití
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 30
Voda (g): 980
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniela 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 (27 kliků)
Proces:
Samuel 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Cukríková, ovocná sladkosť
Recept
Metoda přípravy: Chemex / V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 (27)
Proces: Modified Five Pour Method
Lukáš 23. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladkost, vyvazena chut, velmi prijemne aroma
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 250g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Cca 10 kliku (Porlex Mini)
Proces: Obracena metoda, 30g bloom, zamichat, 0:30 dolet do 250g, zamichat, 1:30 otocit a pomalu stlacovat.
Jiří 22. Únor
Doporučuje produkt
60g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Chris 22. Únor
Doporučuje produkt
60g
Fuller body
Nice taste
It was nice quality, but nothing special
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex Ceramic Grinder
Proces:
Bara 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Plnější tělo
Chuť smetany a karamelek
Převládá hořkost
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: