Hodnocení celkem
3.83 / 5
Doporučuje
100%
3 z 3 uživatelů
Jiří ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Velmi slušný decaf. Jde dobře mixovat s čímkoliv, díky takové univerzální chuti.
Sugar cane decaf zřejmě neguje normální vlastnosti Etiopie, chutná to vlastně stejně jako to samé z Columbie.
Recept
Metoda přípravy: Pokud chcete aby to trochu chutnalo jako Etiopie, trošku to natáhněte a trošku to podtáhněte. Docela mi fungoval Samo bloom okolo 60°C, tak 2-3 minuty, pak normálně dolít teplotou dle libosti. Je to decaf, takže můžete i nižší teplotu a nemusíte to kafe moc honit v dripperu. Dejme tomu 90°C a tak nějak nežně kolem dokola a nechat být. V60 samozřejmě, ale jde to udělat jakkoliv.
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub ověřený zákazník 5. Březen
Doporučuje produkt
250g
V podstatě povedený decaf
Kakaová chuť která neurazí
Nízká acidita, ovoce se v tom hledá špatně
Recept
Zatím prošla jenom cuppingem, ale nečekám výrazné překvapení na filtru
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál 14. Únor
Doporučuje produkt
250g
Silná šťavnaté pro bezkoflíku
Dobrý vkus, pokud je správně vytočen
Snadno se extraktuje
Filtr snadno ucpává
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch
Káva (G): 18
Voda (G): 250
Teplota vody: 91
Grinder (Nastavení): ZP6 5.0
Proces: Jeden nalijte plný styl ponoření, ventil uzavřen do 01:45, poté otevřený