Výběrová káva Etiopie STARFISH z maďarské pražírny Roastopus je charakteristická tóny hroznů, borůvek a švestek.
Mycí stanice Biloya je pojmenována po městě, zvaném kebele, v Kore Biloya, kde se nachází, ve čtvrti Kochere ve větší kávové oblasti Yirgacheffe v zóně Gedeo. Kávy přivedené do mycí stanice Biloya se pěstují mezi 1700-2 000 metry nad hladinou moře 211 drobných pěstitelů rozvážejících třešně do Biloyi, kteří pěstují kávu na farmách o velikosti zhruba 0,5 až 2,0 hektaru. Postavena v roce 2001, Biloya zpracovává téměř jeden milion kg kávových třešní ročně. 138 vyvýšených sušáren mycí stanice pokrývá 2,5 hektarů půdy při 1700 m nm. Biloya zaměstnává muže i ženy na zpracování jak promyté, tak přírodní kávy.
Anaerobní proces je podobný promytému zpracování, ale fermentace se provádí v plně uzavřených nádržích zbavených kyslíku. Jinými slovy, metody jsou stále poměrně experimentální, ale anaerobně zpracované kávy mají často divoké, neočekávané a komplexní příchutě. Kávové třešně také bývají v sudu často naložené s příměsí ovoce apod., díky čemuž ve výsledném šálku můžete objevovat nezvyklé chuťové tóny jako např. gumové medvídky, cukrovou vatu atp.
- Producent: Biloya
- Nadmořská výška: 1.720 m.n.m.