Výběrová káva Etiopie SUKE QUTO WASHED ze slovinské pražírny Goat Story je charakteristická tóny šípku, bílého čaje, jasmínu, bergamotu, dortu a moučkového cukru.
Oblast Guji se stává jednou z nejlepších oblastí kávy v Etiopii. Pan Tesfaye Bekele je majitelem mycí stanice Suke Quto a je to muž, který přinesl kávu do tohoto regionu. Nevíme, jaký kouzelný trik provedl Tesfaye se svými 278 pěstiteli, ale existuje jen jedno slovo, které může popsat tuto kávu - FABULOUS! V mycí stanici Suke Quto se třešně fermentují po dobu 35–48 hodin ve velkých zásobnících. Potom se pergamen suší na vyvýšených afrických postelích po dobu +/- 7 dnů. Třešně dozrávají mezi listopadem a lednem a mají tmavě červenou barvu. Třešně od pěstitelů pocházejí z odrůd Kurume a Welicho. Cuppingové skóre téměř 90 je opravdu zasloužené.
- Nadmořská výška: 1.800 – 2.200 m.n.m.