Aromatický, květinový zážitek získáte z šálku výběrovky pražírny Kima Coffee. Konkrétně ze zrnek Etiopie Wubanchi. Tato výběrovka nabízí komplexní chuťový profil plný meruněk a svěžesti bergamotu a limetek.
Stanice Guji Wubanchi se nachází v kebele (vesnici) Muje v okrese Messina, v regionu Oromia v Etiopii. Tato oblast sousedí s dnes již proslulým okresem Yirgacheffe, jehož káva již několik let dominuje v produkci výběrových káv. Kombinace vysoké nadmořské výšky (v některých oblastech až 2 200 m), úrodné půdy, stálých a vydatných srážek a bohatých místních znalostí jsou faktory, které přispívají k vysokému postavení káv Yirgacheffe.
Místní původní "dědičné" odrůdy, které v Etiopii rostou divoce, jsou zodpovědné za jedinečné chuťové tóny, které vytvářejí neobvyklý, ale vytříbený šálek. Při naturálním zpracování sušením na slunci se kávy vyznačují šťavnatou a džemovitou chutí peckovin a květinovými tóny.
Třešně jsou ihned po sklizni promyty a oloupány od slupky a dužiny. Po velmi krátké fermentaci, která odloučí zbytek dužiny, jsou opět promyty a přesunuty na betonová prostranství, či vyvýšené africké postele k sušení. Zrnka jsou při tom neustále otáčena a prohrabována, zakrývána před rosou a deštěm, aby nepodléhala plísním a hnilobám. Po cca 14 dnech se zrnka přenesou do sil, kde odpočívají dalších 30 – 60 dní.
- Nadmořská výška: 1890 m n. m.