Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
3.81 / 5
Doporučuje
92%
55 z 60 uživatelů
Antonio Trucillo Zobrazit originál dnes
Doporučuje produkt
250g
Best coffee of the calendar so far
Really intense milk chocolate flavour
Great balance between acidity and sweetness
Maybe a bolder body was better
Recept
Method of preparation: Aeropress with Prismo and paper filter
Coffee (g): 20
Water (g): 120g + 60g bypass
Water temperature: 100C
Grinder (settings): 16 clicks Timemore C2
Process: Mixed coffee with 120g water, stirred vigorously for 10 seconds. 1 min infusion and the 1 min pressing. The added 60g bypass water
Silvia středa
Doporučuje produkt
250g
Krasna vona marcipanu a komplexne telo
Slabsia acidita
Recept
Metoda přípravy: Automat
Káva (g): 18
Voda (g): 35
Teplota vody: N/A
Mlýnek (nastavení): 3
Proces: Nivona
Dalibor středa
Doporučuje produkt
250g
User Zobrazit originál středa
Doporučuje produkt
250g
grapefruit, dark chocolate, nutmeg
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g):
Water (g): 300
Water temperature: 93
Grinder (settings):
Process:
Adela středa
Doporučuje produkt
250g
Vůně svařáku a chuť punče/pralinek
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 93
Filip středa
Doporučuje produkt
250g
Velmi sladka chut, spise maliny nez limetka
Silne telo, velmi plne
Vyrazne anaerobni vune, mozna az prilis
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Kinu Phoenix (3-4)
Proces: James Hoffman small batch
Ivo úterý
Doporučuje produkt
250g
Prijemna chut
Silna vune
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20
Voda (g): 60
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 4
Proces: extrakce 23s
Patrick Zobrazit originál úterý
Doporučuje produkt
250g
Smell hints nicely at spiced taste
Taste was really good
Acidity is almost too strong
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature: 98C
Grinder (settings):
Process:
Moritz úterý
Doporučuje produkt
250g
Vincent Callut Zobrazit originál úterý
Nedoporučuje produkt
250g
Sweet
Easy going
Lack of complexity
Small mouthfeel
Short aftertaste
Recept
Method of preparation: Filter
Coffee (g): 20
Water (g): 350
Water temperature: 93
Grinder (settings): medium-coarse
Process:
Lukáš pondělí
Doporučuje produkt
250g
Gabor Faludi pondělí
Doporučuje produkt
250g
Smooth taste, feels like a bonbon filling
Somehow I did not like the smell
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandante 23
Proces: Hoffmann 1 cup method
Sebastian Matuszewski Zobrazit originál pondělí
Doporučuje produkt
250g
Čistý profil mléčné čokolády
Středně tělnatý
Recept
Způsob přípravy: Kalita 185
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petra pondělí
Doporučuje produkt
250g
Vynikajúca sladká chuť
Ku koncu cítiť korenie a vo mne to evokuje perník
Neagresivna acidita
Pozoruhodný výsledok, super
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukáš pondělí
Nedoporučuje produkt
250g
Asi jen příjemná vůně
Moc hořká/kakaová
Neurazí ani nenadchne
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 18
Voda (g): 240
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
David K neděle
Doporučuje produkt
250g
V chuti jemně cítit kakao s kořenitou dochutí.
Tělo i acidita střední.
Celkově neurazí, ale ani nenadchne.
Recept
Metoda přípravy: Chemex 3 cup
Káva (g): 20g
Voda (g): 320 g (1:16)
Teplota vody: 95 °C
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 MK4 (Red Clix -> 40)
Proces: 40 ml 30s bloom, extrakce celkem 3:45
Thoren Zobrazit originál neděle
Nedoporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Bruska (nastavení): 21 kliknutí na Comandante
Postup: 50ml květ + 5x60ml polévání
Barbora neděle
Nedoporučuje produkt
250g
Chybějící acidita
Bezvýrazné, spíše ploché, hořké
Tereza neděle
Doporučuje produkt
250g
Po vychladnutí sladká pralinková chuť
Podle chuťového profilu bych čekala, že bude kyselejší
Hořká dochuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Ondřej Šeliga neděle
Doporučuje produkt
250g
Spíše zemitá
Jemná
Limety nenacházím
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffmann one cup