Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
3.79 / 5
Doporučuje
92%
57 z 62 uživatelů
Antonio Trucillo Zobrazit originál dnes
Doporučuje produkt
250g
Best coffee of the calendar so far
Really intense milk chocolate flavour
Great balance between acidity and sweetness
Maybe a bolder body was better
Recept
Method of preparation: Aeropress with Prismo and paper filter
Coffee (g): 20
Water (g): 120g + 60g bypass
Water temperature: 100C
Grinder (settings): 16 clicks Timemore C2
Process: Mixed coffee with 120g water, stirred vigorously for 10 seconds. 1 min infusion and the 1 min pressing. The added 60g bypass water
Vašek neděle
Doporučuje produkt
250g
Krásná vůně i chuť ořechů, vysloveně mi připomněla vánoční čas
Lenka sobota
Doporučuje produkt
250g
Vyrazna chut pralinek.
Prijemne cokoladova.
Limetka opravdu moc citit nebyla, cekala jsem vetsi kyselost.
Celkove moc dobra kava.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore chestnut 22 clicks
Proces: blooming + 2 pours
brutcha sobota
Doporučuje produkt
250g
Komplexnost chutí
Kyselost
Nic
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): Střední hrubost
Proces: 4:6
Eliška sobota
Doporučuje produkt
250g
dokonalá chuť čokolády a pralinek
krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Patrik sobota
Doporučuje produkt
250g
Plné, kulaté tělo - dobře vyvážená káva
Výrazná chuť čokolády, citrusové kůry a rumu
Mléčná textura, mírná příjemná hořkost
Střední kyselinka, vyšší sladkost
Dlouhá příjemná kakaova dochut
Slabší vůně
Recept
Metoda přípravy: Cafflano Kompresso
Káva (g): 20
Voda (g): 80
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: