Hodnocení celkem
4.25 / 5
Doporučuje
96%
55 z 57 uživatelů
Michaela 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
Jemná sladší chuť.
Po otevření sáčku dominuje příjemná vůně nugátu.
Všechny tóny se projeví spíše po vychladnutí.
Spíše méně výrazná chuť.
Recept
Metoda přípravy: Espro Bloom
Káva (g): 16,5
Voda (g): 310
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Střední hrubost
Proces: Proces: 50 g zalít na 30 sec, poté dolít do 310 g vody do 1:20 minuty a extrakci ponechat do 2:00-2:30.
Chris 1. Březen
Doporučuje produkt
60g
Nice for daily drinking
Good aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces: Freestyle
Eliška BlažekBártová 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Čisté výrazné chutě, ale preferujeme spíše Afriku.
Samuel 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Aróma citrusových plodov
Vyvážene sladká
Recept
Metoda přípravy: Chemex / V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 (27)
Proces: Modified Five Pour Method
Petra 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená chuť
Příjemná na každodenní pití
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš Bukovský 25. Únor
Doporučuje produkt
60g
Výborná káva na takové to domácí popíjení
Krásně čokoládová chuť
Dokonale vyvážená
Nevýrazná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 350g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Ovocná nasládlá vůne
Poměrně nevýrazná chuť, třešně necítit vůbec
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Hodně jemná káva vůní i chutí
Jen lehce kyselkavá
Možná až trochu moc nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 19
Voda (g): 240
Teplota vody: 85
Bara 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Ovocná chuť - hlavně rybíz
Čokoládové tóny
Sametová
Méně výrazná
Erika 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vývažená chuť
acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 Max (22 clicks)
Proces: Hoffmann - A Better 1 Cup V60
Lukáš 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): TIMEMORE
Proces:
Michaela 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vybalancovana
Nie extremne intenzivna
Peter 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladká
Vyvážená
Metóda honey
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Simona Fančovičová 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladká
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 19g
Voda (g): 42g
Teplota vody: 93C
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Krásně sladka
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 37,5
Voda (g): 600
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukyn 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená chuť.
Sladší.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 30s cca 35ml, potom zbytek do 330ml, celkem 3:30 minuty
Kamil 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
vyvážená
plná chuť
Klára 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Super káva na každodenní pití
Příjemná vyvážená chuť
Preferuji ovocnější chuť, ale to je jen osobní preference :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 300
Teplota vody:92-93°C
Mlýnek (nastavení):
Proces: