Hodnocení celkem
4.25 / 5
Doporučuje
96%
55 z 57 uživatelů
Iveta 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
vyvážená chuť, příjemná vůně
lehce ovocná a zároveň sladká chuť po ovoci i čokoládě
žádný
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená sladkost a kyselost
Výborné aroma
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eva Šišková ověřený zákazník 27. Únor
Doporučuje produkt
60g
Výborná ľahká káva
Vyvážená sladkosť a kyselka
Ideál na každodenné pitie
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 4:6
Kamila 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Lahodná chuť
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem kdy ochutnala
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Velmi lahodná chuť
Dokážu si představit pít denně
Tomáš Michálek 25. Únor
Doporučuje produkt
60g
Mimořádně lahodná káva
Vyvážená chuť, ani moc kyselá, ani moc zemitá, lehce do sladka
Jemná květinová vůně
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): timemore 22
Proces:
Lukáš 23. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladkost, ovocnost, prijemna velmi mirna acidita.
Jen 60g :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: Bod varu a potom cca 45 vterin pockat
Mlýnek (nastavení): 24 (Wilfa Uniform)
Proces: 100g bloom, 0:45 dalsich 100g, 1:30 150g (100 cirkularne, 50g stred), 2:15 opakovat posledni nalev. Celkovy cas cca 4 minuty.
Vojtěch 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Ovocné tóny
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 18
Voda (ml): 300
Teplota vody: cca 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore - 20 z 40
Proces:
Martina 21. Únor
Doporučuje produkt
60g
Příjemné propojení ovocné a nugatove chuti
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladká, hladká
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lenka 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Kávy od této pražírny jednoduše miluju - ani jedna mě totiž zatím nezklamala.
Chuťový profil vždy odpovídá.
Káva je chuťově velmi vyvážená, příjemná.
Skvělá na každodenní pití. :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks (Timemore Chestnut C2)
Proces: blooming + 2 pours
Radek Kania 20. Únor
Doporučuje produkt
60g
Skvělá chuť
Chuťový profil
Žádné jsem nenašel
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Monika 14. Únor
Doporučuje produkt
60g
Recept
Metoda přípravy: Hario V60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 30 klikov na Comandante C40
Proces:
Patrik Josef Lukáš 10. Únor
Doporučuje produkt
60g
Příjemná vůně i chuť po měsíci jen espress...
I přes mletí v J-Max mě překvapilo že se to dá i pít. Oproti jiným co jsem tu zkoušel na V60.
Krásná, výrazná kyselost. Jako I hořkost. Ale ani jedno nepřežije to druhé a nedělá neplechu.
Pil jsem sám. Ale zbytek zrnek nechám aspoň ochutnat svou milou s dítětem, až přijde.
Recept
Metoda přípravy: V60 01 porcelán (plast 02 ztracen, dokoupit brzy opět)
Káva (g): 15g
Voda (g): 275g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 1zpresso J-Max 3-2-0
Proces: 40g na slabou oxidaci, 1:40 začátek dolevani vody