Hodnocení celkem
4.25 / 5
Doporučuje
96%
55 z 57 uživatelů
Eva 6. Březen
Doporučuje produkt
60g
Příjemná ovocitost, příjemně sladká chuť.
Dosti tmavé pražení, pro mě už s nádechem hořkosti.
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore 18
Proces: filtr
Michaela 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
Jemná sladší chuť.
Po otevření sáčku dominuje příjemná vůně nugátu.
Všechny tóny se projeví spíše po vychladnutí.
Spíše méně výrazná chuť.
Recept
Metoda přípravy: Espro Bloom
Káva (g): 16,5
Voda (g): 310
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Střední hrubost
Proces: Proces: 50 g zalít na 30 sec, poté dolít do 310 g vody do 1:20 minuty a extrakci ponechat do 2:00-2:30.
Iveta 2. Březen
Doporučuje produkt
60g
vyvážená chuť, příjemná vůně
lehce ovocná a zároveň sladká chuť po ovoci i čokoládě
žádný
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Chris 1. Březen
Doporučuje produkt
60g
Nice for daily drinking
Good aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces: Freestyle
Eliška BlažekBártová 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Čisté výrazné chutě, ale preferujeme spíše Afriku.
Martin 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Slušný tělo a cukry
S vůní a kyselinkou se tady šetřilo
Recept
Metoda přípravy: kalita
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch 28. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená sladkost a kyselost
Výborné aroma
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eva Šišková ověřený zákazník 27. Únor
Doporučuje produkt
60g
Výborná ľahká káva
Vyvážená sladkosť a kyselka
Ideál na každodenné pitie
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 4:6
Samuel 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Aróma citrusových plodov
Vyvážene sladká
Recept
Metoda přípravy: Chemex / V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 (27)
Proces: Modified Five Pour Method
Petra 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Vyvážená chuť
Příjemná na každodenní pití
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kamila 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Lahodná chuť
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem kdy ochutnala
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 26. Únor
Doporučuje produkt
60g
Velmi lahodná chuť
Dokážu si představit pít denně
Tomáš Bukovský 25. Únor
Doporučuje produkt
60g
Výborná káva na takové to domácí popíjení
Krásně čokoládová chuť
Dokonale vyvážená
Nevýrazná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 350g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš Michálek 25. Únor
Doporučuje produkt
60g
Mimořádně lahodná káva
Vyvážená chuť, ani moc kyselá, ani moc zemitá, lehce do sladka
Jemná květinová vůně
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): timemore 22
Proces:
Pavlína 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Ovocná nasládlá vůne
Poměrně nevýrazná chuť, třešně necítit vůbec
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela 24. Únor
Doporučuje produkt
60g
Hodně jemná káva vůní i chutí
Jen lehce kyselkavá
Možná až trochu moc nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 19
Voda (g): 240
Teplota vody: 85
Lukáš 23. Únor
Doporučuje produkt
60g
Sladkost, ovocnost, prijemna velmi mirna acidita.
Jen 60g :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: Bod varu a potom cca 45 vterin pockat
Mlýnek (nastavení): 24 (Wilfa Uniform)
Proces: 100g bloom, 0:45 dalsich 100g, 1:30 150g (100 cirkularne, 50g stred), 2:15 opakovat posledni nalev. Celkovy cas cca 4 minuty.
Matúš 23. Únor
Doporučuje produkt
60g
príjemná sladkosť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante 24
Proces:
Jiří 22. Únor
Nedoporučuje produkt
60g
Moc sladká
Výrazně aromatická
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondrej Svec 22. Únor
Nedoporučuje produkt
60g
Vyvazena
Ne uplne muj vkus, tmaveji prazena
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: bod varu, asi 30s pauza pred nalevanim
Mlýnek (nastavení): Commandante
Proces: J Hoffman 30g v60