Bezkofeinové espresso z Hondurasu, konkrétně z oblasti La Cidra v Lempira, přináší neobvykle bohatý a lákavý chuťový profil i bez obsahu kofeinu. Jeho lahodné tóny žlutých švestek, čokolády a lískových oříšků osloví i ty nejnáročnější milovníky kávy. Tato káva z londýnské pražírny Square Mile je ideální volbou pro ty, kteří hledají plnou chuť espressa bez stimulačního účinku kofeinu.
Farma Renato Sáncheze je umístěna v horské oblasti Lempira v Hondurasu a je známá svým závazkem k výrobě kvalitní kávy. S nadmořskou výškou 1750 metrů nad mořem a ideálními klimatickými podmínkami je tato farma ideálním místem pro pěstování kávy odrůdy Catuai. V kombinaci s bohatou půdou a starostlivou péčí farmáře Renato Sáncheze, je zde vytvářena káva, která je nejen vynikající svou chutí, ale také svým příběhem a původem.
Pro odstranění kofeinu z kávy se na farmě Renato Sáncheze používá metoda Ethyl Acetate, která je známá svou schopností zachovat přirozený chuťový profil kávy. Tento proces je šetrný jak k chuti kávy, tak i k životnímu prostředí. Ethylacetát, který se přirozeně vyskytuje v ovoci, je použit k odstranění kofeinu, aniž by došlo ke ztrátě charakteristických chutí kávy. Díky tomuto inovativnímu způsobu zpracování si můžete vychutnat skvělé bezkofeinové espresso, které zůstává věrné své originální chuťové paletě a nabízí stejně bohatý a plný zážitek jako káva s kofeinem.