Pražírna
Bocca Coffee
|
Země původu
![]() |
Region
Sulawesi
|
Použití
Omni (vhodná na filtr i espresso)
|
Způsob zpracování
Promyté
|
Chuťový profil
Limetka, Bobulové ovoce, Cukrová třtina |
Stupeň pražení
Střední
|
Metoda přípravy
Aeropress,
Chemex,
Chytráček,
French Press,
Hario V60,
Moka konvička,
Vacuum Pot,
Espresso
|
Výběrová káva Indonézie PANGO PANGO ze holandské pražírny Bocca Coffee je charakteristická tóny bobulovitého ovoce, cukrové třtiny a limety.
Káva pochází z plantáže Pedamaran poblíž vesnice Pango Pango. Kromě třešní z této farmy se také nakupují třešně i od drobných majitelů v jejím okolí, ovšem musí splňovat přísné kvalitativní normy. Káva se potom zpracovává na farmě a suší se v mechanických sušičkách, dokud nedosáhne vlhkosti 10 až 12 %. To obvykle trvá asi 72 hodin. Farma je velmi zaměřena na vzdělávání a podporu svých producentů. Na konci každé sklizňové sezóny uspořádají párty a udělují ceny, aby poděkovali producentům, kteří provedli úžasnou práci. Každý rok se tento den zúčastní asi 150 až 200 výrobců!
🤩 Označte hvězdičkami, jak Vám káva chutnala, a pomůžete tak dalším s výběrem.
Zeptejte se nás, co Vás na produktu zajímá, a my Vám rádi okamžitě odpovíme.