Hodnocení celkem
2.83 / 5
Doporučuje
33%
2 z 6 uživatelů
Ury M. ověřený zákazník 25. Listopad
Nedoporučuje produkt
250g
Slabá chuť
Nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:92
Mlýnek (nastavení): fellow gen 2 (6)
Proces:
Juan Carlos Molina Zobrazit originál 11. Listopad
Nedoporučuje produkt
250g
Nic moc, připomíná mi to kávu
Slabá chuť, slabé aroma i při velkém podílu fazolí vs. vody
Přinutilo mě to pochybovat o kvalitě mého mlýnku a kávovaru, ale vyzkoušel jsem 2 úplně jiné a výsledkem byl stejný slabý nápoj
Především v porovnání s ostatními kávami DAK byla tato první ŠPATNÁ, kterou jsem kdy vyzkoušel
Martin ověřený zákazník 30. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Příjemná acidita a ovocná chuť při správném receptu
Dlouhé hledání použitelného receptu
Při třeba jen malé změně poměru kávy a vody chuť rychle padá do průměru
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 190
Teplota vody: 97-99
Mlýnek (nastavení): Hario MSS-1 (8 clicks)
Proces: 60g bloom, 30sec, 130g
Kyriakos Konstantinidis Zobrazit originál 7. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemná kyselinka, když je dobře uvařená
Výrazné fialové ovoce a pěkná textura
Dlouhá dochuť, jako klasické AB z Keni
Potřebuje dobrý odpočinek, nevařte příliš čerstvé
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Středně hrubý
Proces: V60
Doba louhování: 3 minuty

Kvetoucí na 100 ml, velké promíchání lžičkou, 1 nalití do 300 ml
Martin Stříž ověřený zákazník 6. Říjen
Nedoporučuje produkt
250g
Nevýrazná chuť
Moc mi nevoní
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): C MK4 28 kliků
Proces: Hoffman
Jan ověřený zákazník 24. Září
Nedoporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces: