HAYBSpeciality Coffee, varšavská pražírna, která stojí za touto výjimečnou kávou, se pyšní svou schopností vybrat a pražit ty nejlepší kávy z celého světa. Kangocho je káva z Keni, která vás okouzlí svou ovocnou sladkostí a plným tělem, a to s jedinečnými tóny bobulového ovoce, růžového grepu a karamelovou sladkostí. Tento výběr je známý svou intenzivní ovocnou chutí a svěží kyselostí, což ho činí nezapomenutelným zážitkem pro všechny milovníky výběrové kávy. Kangocho je výsledkem pečlivého výběru a pražení, které zachovává její přirozené vlastnosti a poskytuje dokonalou rovnováhu chutí
Kangocho Factory je jednou ze stanic v regionu Nyeri a nachází se nedaleko města Karatina. Tuto stanici vede Anthony, který stará o veškerý provoz stanice a především hlídá kvalitu zpracování kávy. Kávové třešně sem vozí tisíce farmářů z okolí, jejichž malé farmy se rozprostírají po svazích vulkánu Mt. Kenya. Právě díky vulkanické půdě, která je velmi bohatá na minerály a živiny, zde panují perfektní podmínky pro pěstování výjimečně kvalitní kávy. Farmáři pěstují klasické odrůdy jako je SL28/34, ale v poslední době se rozšířily například i odrůdy Batian a Ruiru.
S promytou metodou se setkáme u mnoha excelentních káv napříč kontinenty. Jediné, co se podílí na tvorbě chuti je samotné zrno, na jehož chuť má vliv hlavně odrůda a region, kde vyrůstá (podnebí, půda, nadmořská výška). Z tohoto důvodu je nutné zajistit, aby plod dostatečně dozrál a zrno uvnitř bylo vyživené cukry. Třešně byly po sběru mechanicky zbaveny slupky a části dužiny lisem na kávu (nazývaným depulper). Poté byly uzavřeny do betonového tanku s vodou, kde po dobu 24 hodin fermentovaly. Dále byla nádrž vyprázdněna, zrna propláchnuta a byla rozmístěna na vyvýšené postele, kde schla po dobu 3-6 týdnů (stejně jako u naturálního zpracování). Výsledkem promyté metody jsou obecně jemnější čajové chutě, subtilnější tělo a sofistikované tóny.