Výběrová káva Keňa OUTO SL34 AA WX z norské pražírny Coffea Circulor je charakteristická tóny medu, limetky, muškátového oříšku, broskve a rebarbory.
Outo, zkratka pro Automatic, stručně zvolená jako prostředek vyjadřující přímou a zavedenou metodu výroby keňské kávy. Káva je neomezená, nadčasová a hluboce se dotýká lidí napříč různými kulturami a generacemi. Chceme vás vzít na cestu, na které znovu objevíte Keňu a nový přístup k výrobě kávy, kde hlavním produktem není káva jako zrno. Projekty a produkce v Keni v roce 2021 vycházejí z projektů a výsledků v minulosti i současnosti, jako je například studie botanických odrůd v Keni se zaměřením na systémy zakořeňování, fyzickou podporu, zadržování vody a tepla, živiny, kyslík a interakci s půdou.
V roce 2005 pozoroval zakladatel společnosti Coffea Circulor Ivica Cvetanovski kombinaci kávových odrůd na keňských stanicích na zpracování kávy. Toto sjednocení kávových odrůd, které tvoří "smíšené partie" na pracích stanicích v Keni, odstraňuje pojem "jedna usedlost" a "jedna odrůda". Odrůdy jako SL28, SL34, Ruiru 11, K7 atd. byly "smíchány", aniž by byl brán v úvahu nějaký konkrétní pojem poměru. To je způsobeno především tím, že drobní zemědělci/drobní farmáři sbírají své třešně jako tržní plodinu a dodávají je do nejbližšího výdejního místa. Kávové třešně jsou často osobně převáženy do místní stanice na zpracování kávy. Na stanici se třešně zváží a producent obdrží poukázku na základě hmotnosti. Poukaz lze později vyměnit za hotovost, Mpasa (elektronickou hotovost) nebo jiné peněžní prostředky. Tento způsob platby po dodání třešní je v Keni dobře zaveden a také motivuje drobné producenty, aby bohužel ne vždy dbali na to, aby třešně nesly určitou kvalitu.
- Nadmořská výška: 1500 m n. m.