Pražírna People Possession s hrdostí představuje kávu Thageini AA, skvost z oblasti Nyeri v Keni, který v sobě skrývá bohatství chutí a aromat. S tóny červeného rybízu, svěžího kiwi, sladké cukrové třtiny a krvavého pomeranče vás tato unikátní výběrová káva nenechá v klidu! Vybrané odrůdy Batian, SL-24, SL-28 a Ruiru 11 dodávají této kávě nezaměnitelný charakter, který potěší každého milovníka kávy hledající neobvyklé a obohacující zážitky.
Za touto výjimečnou kávou stojí promývací mlýn Thageini, jeden ze čtyř mlýnů provozovaných Společností farmářů Aguthi. Se svými přibližně 350 mužskými a 100 ženskými členy je Thageini druhým největším mlýnem ve spolupráci, která celkem sdružuje okolo 2000 členů. Tato společnost poskytuje svým členům školení v oblasti správy farem, sběru, třídění a agronomických technik. Pořádá také workshopy, na kterých se členové mohou setkávat a učit se jeden od druhého a nabízí konkrétní rady pro producenty na jejich farmách, kde je to možné.
S promytou/mokrou metodou se setkáme často u afrických káv - u Keni v téměř vždy. Jediné, co se podílí na tvorbě chuti je samotné zrno, na jehož chuť má vliv hlavně odrůda a region, kde vyrůstá (podnebí, půda, nadmořská výška). Z tohoto důvodu je nutné zajistit, aby plod dostatečně dozrál a zrno uvnitř bylo vyživené cukry. Třešně byly po sběru mechanicky zbaveny slupky a části dužiny lisem na kávu (nazývaným pulper). Poté byly uzavřeny do betonového tanku s vodou, kde po dobu 24 hodin fermentovaly. Dále byla nádrž vyprázdněna, zrna propláchnuta a byla rozmístěna na vyvýšené africké postele, kde schla po dobu 3-6 týdnů (stejně jako u naturálního zpracování). Výsledkem promyté metody jsou obecně jemnější čajovější chutě, subtilnější tělo a sofistikované tóny.