Hodnocení celkem
4.75 / 5
Doporučuje
100%
4 z 4 uživatelů
Mia Eder úterý
Doporučuje produkt
300g
Yijie ověřený zákazník Zobrazit originál 30. Květen
Doporučuje produkt
300g
Baví mě s tím dělat espresso. Líbí se mi kyselost, kterou káva přináší.
Můžete z ní udělat filtrovanou kávu, ale neříkám, že patří mezi nejlepší filtrované kávy bez kofeinu, jaké jsem kdy vyzkoušel. Stále to chutnalo docela "bez kofeinu"
ALESSANDRO ověřený zákazník Zobrazit originál 14. Květen
Doporučuje produkt
300g
opravdu dobrá kyselost a málo pražení
filtrovaná pečeně bez kofeinu je poměrně vzácná a toto je skvělý příklad
dlouhé poměry dělají to duté opravdu snadno
Recept
Způsob přípravy: Switch
Káva (g): 16
Voda (g): 250
Teplota vody: 91c
Bruska (nastavení): 650um
Postup: (otevřete) přidejte 125 g, nechte vykvést a sceďte (zavřeno) přidejte 125 g, počkejte 1:30 min, otevřete a sceďte
Daniel Kritinar 2. Květen
Doporučuje produkt
300g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12/21
Voda (g): 200/350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: Tetsu kasuya 4:6