Hodnocení celkem
4.56 / 5
Doporučuje
100%
8 z 8 uživatelů
Veronika ověřený zákazník 11. Květen
Doporučuje produkt
250g
Richard Zvonek ověřený zákazník 20. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Kateřina ověřený zákazník 17. Listopad
Doporučuje produkt
250g
tak tohle je pecka. krásně vyvážená, něžná a zároveň ostře rumová
drobné odchylky ve způsobu přípravy chuť moc nemění, je konzistentně dobrá
Recept
Metoda přípravy: Aeropress - obrácená metoda
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana ověřený zákazník 22. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Chuťový profil odpovídá. Jemná chuť bourbonu a coly s ovocným ocáskem:)
Když se pohlídá teplota (děkuji za recenze, v tomto mi pomohly najít cestu k této kávě), je hořkost přijatelná.
Pokud nemáte rádi navoněné kávy, rychle vás přejde chuť. Já osobně si ji nepřipravuji denně, ale jen jako zpestření.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25 g
Voda (g): 400
Teplota vody: 88
Mlýnek (nastavení): eta experto 13
Proces: Hoffmann 3 zalití po 45 sec
Kydlíček Tomáš ověřený zákazník 21. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Delikátní, sametové, s tóny jemně nasládlého bourbonu.
Pečlivě hlídat teplotu a čas, obojí spíše nižší, jinak se objevují hořké tóny.
Recept
Metoda přípravy: French Press
Káva (g): 30 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 92 st.C
Mlýnek (nastavení): Hario V 60 Electric Ginder, st. 33
Proces: louhování 4 min
Martin Morávek 12. Říjen
Doporučuje produkt
250g
chuť, pokud máte tyhle barrel aged věci rádi
je potřeba pohlídat teplotu, jinak je hořká
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 90-91 °C
Mlýnek (nastavení): Apollo 25 kliků
Proces:
office ověřený zákazník 12. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Robert Lízler ověřený zákazník 30. Září
Doporučuje produkt
250g