Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.43 / 5
Doporučuje
93%
13 z 14 uživatelů
Alena ověřený zákazník 5. Březen
Doporučuje produkt
250g
Pecka. Ovocná chuť i vůně. Osvěžující.
Simona ověřený zákazník 24. Leden
Doporučuje produkt
1000g
Stanley M ověřený zákazník 16. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Příjemná a svěží letní chuť
Výborná na V60 i na cold brew
Příjemné ovocné tóny
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): střední (druhé R ve slově "aeropress" na Wilfa Svart)
Proces: 0" - 30 g vody (bloom), 0:45" - pomalu přilévat do 150 g, 1:20" - začít pomalu dolévat do 250 g, 1:40" - 2x míchnout lžičkou, 2x "zasvirlovat" (recept podle Jamese Hoffmanna)
Lenka ověřený zákazník 12. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Moc dobrá letní limitka.
Ideální na cold brew - tam nejvíce vynikla sladká jahodová chuť.
Na filtr dobrá, ale na zadek jsem se z ní neposadila, asi bych ji po kilech nekupovala.
Možná jsem čekala moc velkou "bombu", nepředčila očekávání. :) Ale špatná rozhodně není a věřím, že se hodně lidem může trefit do chuti.
Recept
Metoda přípravy: V60 / Cold brew
Káva (g): 20g / 45g
Voda (g): 300ml / 500ml
Teplota vody: 94°C / 30°C
Mlýnek (nastavení): 22/32 clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffman/Tetsu Kasuya method / Cold brew: 12h pokojová teplota / 24h lednice
Zdeněk ověřený zákazník 26. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Lucie 22. Červenec
Nedoporučuje produkt
250g
Moc jsem se těšila, ale asi jsem očekávala dle velké chváli moc.
Zkoušela jsem V 60, cold brew dokonce espresso tonic ....všude mi připadala strašně kyselá.....tak nevím zda byl problém v přípravě. Ale já už do ní nikdy nejdu
Daniel Urban ověřený zákazník 20. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Čekal jsem silnější aroma
Recept
Metoda přípravy: Origami drip
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): Fellow ode 3,1
Proces:
Tereza Slováková ověřený zákazník 12. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá na cold brew
Svěží, letní, ovocná
Ten grep je tam vážně cítit!
Recept
Metoda přípravy: cold brew
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: večer zaleju, ráno přefiltruju přes hario papírový filtr
Lukáš Havlíček ověřený zákazník 14. Červen
Doporučuje produkt
250g
Adam ověřený zákazník 12. Červen
Doporučuje produkt
250g
Super ovocná chuť
Plná, intenzivní káva
Nejvíc mi chutnala na klasickém Hoffmann receptu
Recept
Metoda přípravy: V60 Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): 24 kliků na Chestnut C2
Proces:
winecafedrinker.cz ověřený zákazník 11. Červen
Doporučuje produkt
250g
voňavá a šťavnatá záležitost
nejvíce vynikla na cold brew, to je fakt luxus
jemnější verze Bomby z loňska
ale stejně jdu koupit hned další :-)
že malilinko zaostávala za tou z loňska ;)
Recept
Metoda přípravy: cold brew v Brrrewer "tower" classic - cold drip coffee maker
Káva (g): 25 gr
Voda (g): 450 gr ledu
Teplota vody: jako led :-)
Mlýnek (nastavení): fellow 1.0 - na "pětku"
Proces: po kapkách (cca 2-3-4 na 1 sec), a to několik hodin, a pak je to peckááááá
Jiří Topinka ověřený zákazník 8. Červen
Doporučuje produkt
250g
Jahody řízlý citronem/pomelem
Loňská Bomba de fruta mi sedla víc, ale tahle letošní není špatná, to vůbec ne
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Comandante MK3 Red clix - 51 kliknutí
Proces: 40s blooming, zalévání do 2:00, podle Hoffmanna
Kristina 16. Květen
Doporučuje produkt
250g
svěží a ovocná
na můj vkus poněkud málo výrazná
Miroslav Pastorčák ověřený zákazník 12. Květen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces: