Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
100%
6 z 6 uživatelů
Flo ověřený zákazník Zobrazit originál 11. Leden
Doporučuje produkt
250g
Rozhodně něco jiného
Velmi čisté, velmi květinové
V podstatě žádná sladkost
Někdy chutná možná i trochu do zelena
Nepodařilo se extrahovat žádné Safranovy poznámky
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): ZP6 - 5
Postup: Bloom + 1 zalití
Vojtěch ověřený zákazník 9. Leden
Doporučuje produkt
250g
Chuťová pecka
vyvážená
Tóny květin jak z babičiny zahrádky
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15g
Voda (g): 250g
Teplota vody: 96C
Mlýnek (nastavení): 5 a 1 click na Fellow Opus
Proces: Better one cup V60 od Jamese Hoffmana
Miroslav ověřený zákazník 5. Leden
Doporučuje produkt
250g
Roman Navrátil ověřený zákazník 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Fellow Opus (5 a 1 krok)
Proces: James Hoffmann, The Better 1-Cup V60 Technique
Tomas Frolec 30. Listopad
Doporučuje produkt
250g
šafrán a verbena jako mega! šafrán a verbena jako mega!
neuvěřitelně čistá káva s květinovými tóny, které fakt cítíte
takto výrazné květinové aroma bez ovoce jsem dlouho nikde necítil, ale je pravda, že primárně jdu po experimentálních a anaerobních kávách
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23-26 Commandante
Proces: Tetsu Kasuya
Viliam ověřený zákazník 10. Červenec
Doporučuje produkt
250g