Hodnocení celkem
4.62 / 5
Doporučuje
88%
7 z 8 uživatelů
Janko ověřený zákazník 28. Září
Doporučuje produkt
200g
Nasládlá a kyselejší
Jedna z těch lepších co jsem zkusil
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 240 ~ 200
Teplota vody: 90 ~ 85
Mlýnek (nastavení): Comandante click: 26
Proces:
50ml 0:00
+70ml 0:45
+60ml 1:30
+60ml 2:15

= 240ml / 2:40
Tillmann Zobrazit originál 11. Srpen
Nedoporučuje produkt
200g
Zajímavá krémově sladká vůně
Suché, křehké fazole. 2 týdny po datu pražení. Uzemněte na nejlepším nastavení na mé Specialitě a stále běží docela rychle. To se obvykle nestává s čerstvou kávou. Může naznačovat, že zrna jsou stará nebo způsob zpracování nedělá kávě žádnou laskavost
Sladké, ale připomínající průmyslový cukr s přidanými příchutěmi místo přírodního ovoce
32 € za 200 g, příliš drahé na jeho chuť
Recept
Způsob přípravy: Espresso (9 bar GCP)
Káva (g): 18
Voda (g): 54
Bruska (nastavení): Specialita na nejjemnější nastavení
Luboš ověřený zákazník 24. Květen
Doporučuje produkt
200g
svěží káva plná ovocných chutí
už při otevření sáčku s kávou voní jako pytel ovocných bonbónů
pro někoho až moc chutí a vůní
Recept
Metoda přípravy: Tetsu Kasuya
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
KiKa ověřený zákazník 7. Květen
Doporučuje produkt
200g
Velmi výrazné jahody
Jedna z nejlepších za poslední dobu
Při 92C víc vynikne aroma a kyselost kávy oproti 95C, kdy je trochu citit hořkost
Při kratší extrakci do 2:50 vynikne víc než při času okolo 3:30
Cena, ale stojí za to.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 240
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): hrubší než obvykle na filtru
Proces:
Adam ověřený zákazník 19. Duben
Doporučuje produkt
200g
Cukratkova naloz
Petr ověřený zákazník 14. Duben
Doporučuje produkt
200g
První dny po otevření výrazné aroma marshmellow které po té přejde do aroma jahodových cukrátek
Acidita mírně převyšuje sladkost.
Vyrazně sladké aroma
Jahodová acidita
Vybalancovaný filtr
Cením znovu doskladnění téhle kávy
Stojí za ty peníze
Doporučuji
Recept
Metoda přípravy: orea /origami
Káva (g): 18g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): comandante 23 kliků
Proces: 1:1:1
První nálev do 40 sec
Druhý do 1:10 min
Konec do 2:00 min
Dawid Zobrazit originál 29. Březen
Doporučuje produkt
200g
Ovocná exploze
Cena
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 225
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
David Vykouřil 22. Březen
Doporučuje produkt
200g
Jeden z nejzajímavějších filterů letos
Deskriptory opravdu odpovídají
Chutná jako pico balla od Hariba
Jednou mi dojde ...
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): 25 kliků Comandante
Proces: 1:1:1