Představujeme vám Kolumbii, upraženou v Coffea Circulor. Pečlivě pražená metodou, která klade důraz na zachování letmých sloučenin, tato káva přináší výrazné ovocné a bobulové tóny s výraznou kyselostí. Při popíjení této kávy ucítíte tóny kávové třešně, rebarbory a jahod. Po doznění zůstane na jazyku příjemná chuť červených hroznů a malické kyseliny, což celému chuťovému profilu dodává šťavnatost a lehkost.
Projekt Inmaculada Farms představuje unikátní přístup k intrapodnikání. Příběh Inmaculada Coffee Farms začíná s rodinou Holguín-Ramos a jejich dlouholetými zkušenostmi v cukrové třtině a olejných palmách. V roce 2010 se rozhodli zapojit do projektu výběrové kávy, aby vrátili komunitě a okolí Pichindé více než devět desítek let péče a lásky. Projekt "Fellows' farms" je zaměřen na zlepšení kvality života farmářů prostřednictvím zlepšení agronomických a sběrových praktik, kombinování s know-how Inmaculada a zlepšení cenového bodu, čímž dosahují standardů specializované kávy. Program "Fellows" má také za cíl představit producenty na mezinárodních trzích s kompletní sledovatelností, aby byla oceněna veškerá jejich práce a úsilí.
Tato odrůda Castillo prošla konvenční přírodní fermentací. Každá sklizená kávová třešně podléhá specifickým fermentačním formulím, což je zaznamenáno pomocí morfémů. Níže naleznete seznam nejběžnějších fermentačních praktik. Tento seznam vám pomůže lépe pochopit rozdíly mezi stejně pojmenovanými kávami a jejich fermentačními formulemi. Například přípona "NASDX" znamená "Natural Anaerobic Slow Drying Fermentation" (přírodní anaerobní pomalé sušení fermentace).Tato káva od Inmaculada, kombinující dávky od čtyř různých producentů: Moniky Lisette, Mory Mosquery, Zorayi Ines Trujillo a Francie Astudillo, vás určitě nadchne svým jedinečným chuťovým profilem a kvalitou.
- Nadmořská výška: 1750 - 2000 m n. m.