Hodnocení celkem
4.75 / 5
Doporučuje
97%
29 z 30 uživatelů
Veronika Zýková ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
250g
Martin ověřený zákazník 28. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Maliny jsou opravdu výrazné
Recept
Metoda přípravy: V60 Switch ledový filtr
Káva (g): 33g
Voda (g): 330g + 140g v ledu
Teplota vody: 92g
Mlýnek (nastavení): K-Ultra 7.5 otočky
Proces: Nechat vyluhovat 2 minuty v zavřeném switchi., Otevřít switch, dodat led, míchat do rozpuštění, servírovat.
Michal ověřený zákazník 19. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Na bezkofein parádní chuť
Člověk si s tím musí víc hrát, ze začátku jsem to nedokázal trefit. Je potřeba jemnější mletí a víc kávy
Je potřeba víc kávy než obvykle
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 11g
Voda (g): 130 ml
Teplota vody: 95°
Mlýnek (nastavení): Timemore C3
Proces: bloom 30 s s 50 ml vody, promíchat ze začátku, po dolití zbytku vody a v 1:00, otočit ve 2:00, stlačit ve 3:15 - 3:30.
Aris ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Degustační poznámky jsou tam
má příjemnou kyselost při zachování kulatosti čokolády
bez kofeinu, který má zajímavý charakter, stojí za to vyzkoušet!
Velmi šťavnatý šálek z aeropressu
je třeba brousit mnohem hruběji, aby nedošlo k zablokování z origami dripper+v60 filtrů
Recept
Způsob přípravy: Aeropress
Káva (g): 18
Voda (g): 220
Teplota vody: 94°C
Bruska (nastavení): Timemore C3 @ 12-13 kliknutí
Postup: z "receptu Sweet Kyle Roswell" https://aeroprecipe.com/recipes/sweet-kyle-roswell
Standardní orientace, dva papírové filtry.
Přidejte mletou kávu do AP.
Nalijte 50 g vody a míchejte (tam a zpět) do 14".
Při 20" nalijte zbytek vody (celkem: 220 g)
4krát promíchejte a nasaďte píst, aby nedošlo k natažení.
Při 2'45", 4krát promíchejte a poté na minutu ponořte.
Konečný čas = 3,45"
CapitanBarista ověřený zákazník Zobrazit originál 20. Červen
Doporučuje produkt
250g
Šťavnatý
Ostrá poznámka
Recept
Abych byl upřímný, z této kávy jsem toho moc nevybral a byl jsem opravdu překvapen její šťavnatostí a červeným ovocem.

Občas chytím nutellu (spíše jako aroma) a mám šťavnatější černý rybíz (pro můj recept s filtrovanou kávou).

Doufám, že z této pekárny vyzkouším více bez kofeinu! :)
ALESSANDRO ověřený zákazník Zobrazit originál 14. Květen
Doporučuje produkt
250g
zajímavý chuťový profil; velmi odlišné od ostatních tradičních bez kofeinu
hraje dobře s mlékem a rovně
netlačte na výnos
netlačit na teploty
Recept
Způsob přípravy: spro
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody: 85c
Bruska (nastavení): 12 na Niche Zero (obvyklá velikost mletí pro běžné je 15)
Proces: Slayer shot (1,5 ml/s preinfuze po dobu 25 s, extrakce 7-9 bar po dobu 25 s)
Patrik Josef Lukáš 10. Květen
Doporučuje produkt
250g
V klubu maminek velice oblíbená jako kapučíno. Mnohem prý lepší jak Kafe kafe, s čímž plně teda nesouhlasím. Květen 2024.
U ženy oblíbené i jako espresso. Tj, bez mléka.
Recept
Sage Bambino plus - espresso a automatické pěnění mléka
Daniel Kritinar ověřený zákazník 3. Duben
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 4:6 Tetsu Kasuya
Luciella ověřený zákazník 3. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemný decaf. Tak jak většinou jsou bezkofeinové kávy nezajímavé, takto je příjemná.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Gabriela ověřený zákazník 26. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Kristýna ověřený zákazník 9. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Martin ověřený zákazník 19. Září
Doporučuje produkt
250g
jeden z nejlepších decafů, co znám
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Linda ověřený zákazník 24. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Decaf (když si chci vychutnat kafe v libovolnou denní dobu)
Objednali jsme více káv na ochutnávku a mezi nimi tuto, protože se nechci poddat přílišné závislosti na kofeinu. Rozdělali jsme náhodnou z nich a bylo to snad poprvé, kdy jsem si u kafe řekla vaaaaauuuu. Přesně tuhle chuť jsem hledala. Pijeme hlavně cappuccina, na to je to top - s mlékem opravdu vzniknou všechny tóny v popisku, nic se s ničím nebije, káva není přepražená, je jemná, málo kyselá a zároveň dost chuťově zajímavá. Stále ale přemýšlím, jestli jsem byla mile překvapená, nebo zklamaná z toho, že tuhle chuť měl zrovna decaf. Rozhodně zkusím pohledat něco podobného i v kofeinové verzi. Ale je super, že i decafy můžou chutnat skvěle (byl to můj první).
Decaf (pokud chci po kávičce zažít efekt kofeinu)
Malé balení (tohle bych brala po tunách)
Dmytro 15. Červen
Doporučuje produkt
250g
Jemná kyselost (nevím jestli maliny nebo něco jiného jako angrešt) vepředu, příjemná oříšková hořkost vzadu (dochuť) Zrna voní po čokoládě a možná i nutelle Můj první decaf: konečně můžu si dát v půl páté, v devět večer či klidně před spánkem a vůbec si o tom nepřemýšlet. Pije se lehce, rád si udělám odpoledne/večer několikrát místo čaje
Cena
Bohužel střední pražení (ale koukám, že všechny decaf na kofiu jsou střední pražení a ne moc kyselé/ovocné). Vypadá celkem tmavě, skoro jako nějaká lavazza.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 400
Teplota vody: 92
Jan ověřený zákazník 14. Květen
Doporučuje produkt
250g
Delikátni chuť
Valeria ověřený zákazník 5. Květen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy:V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eduard ověřený zákazník 17. Únor
Doporučuje produkt
250g
Nikola Trnková ověřený zákazník 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Andrea ověřený zákazník 5. Červenec
Doporučuje produkt
250g
vynikající
koupila bych znovu
chutnala mi více než jiné bezkofeinové kávy tady na Kofiu od zahraničních pražíren
Recept
Metoda přípravy: moka konvička
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Stanislava Kosírová ověřený zákazník 25. Březen
Doporučuje produkt
250g
Vynikajúca
Recept
Metoda přípravy: V60 switch
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: