Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
95%
167 z 175 uživatelů
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Na Štědrý den se očekávalo něco speciálního
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně voní
Acidita a sladkost celkem v rovnováze
Chuť je sladká, ale na mě moc čajová
Nebudu lhát, na 24.12. kávovýho kalendáře jsem čekal víc :) ale kafe to špatný neni, to ne
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming 40s, hotovo 1:55
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Victoria 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Oproti chuťovému profilu, byly tam cítit višně, broskve a karamel
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
Lucie 27. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Kávová zrna
Chuť
Lenka 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Magda 25. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Jemná, šťavnatá
Před vychladnutím mi vůbec nechutnala, po vychladnutí fajn
Čekala jsem od ní víc
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 330 ml
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 9 kliků (Hario)
Proces:
Hanka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Andrea 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ze začátku vůbec nechutnala, po vychladnutí naštěstí lepší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21,4
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandante 30
Proces:
Jozef 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Pekná vôňa
Mierne zaujíma chuť
Za studena acidne tóny
Čakal som na zaver niečo vianočné a toto bola taka viac menej obyčajná vôňa aj chuť
Sklamanie
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 335
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čistá & výrazná acidita
Černý čaj, rajčata
Málo "chutí", vše poměrně přebíjí kyselost
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 1zpresso J-Max
Proces: louhovaní, 2 min + zamíchání + 2 min
(hodnotící tabulka: 3/4/3/3/3)
Barbora Malíková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná vyvážená chuť
Skoro s tóny čokolády?
Lehce nevýrazné
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Wanda Jadwiga 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
kyselost je výraznější, ale nepřekáží
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina Beranová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná vůně jasmínu
Jemná
Malo výrazná chuť
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20
Voda (g): 40
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): niche 24 clicks
Proces:
Ondřej Šeliga 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká
Zajímavá
Šípek v chuti, za mne nikoliv v dobrém
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 15 Timemore chestnut
Proces: James Hoffman 1 cup
DOMINIK SCHLEHÖFER 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná tečka za celým degustačním kalendářem
Jak už to u mě bývá, cítí. Kyselou dochuť, ale v těchto tónech byl celý kalendář
Recept
Metoda přípravy: moka konvička
Káva (g): 20
Voda (g): 160
Teplota vody: k varu
Mlýnek (nastavení): pro Moka
Proces: 8 minut k varu
Adam S. 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Neomrzí, nenadchne
Bez acidity
Škoda, že na 24.nepřipadla nějaká hezká vánoční kombinace v chuťovém profilu
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann
Eliška 2. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
krásně voní
má pěknou barvu
omylem jsme 24 ochutnali už 2., nicméně jsme asi dobře udělali je to opravdu hodně kyselý kafe.
med ani cukrová vata cítit není, cítili jsme spíš citrusy, voní po karamelu, hodně hořké čokoládě
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces: