Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
95%
167 z 175 uživatelů
Karel Klímek 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin B 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Adam P. 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuťově i vůni naprosto jiná než zbytek kalendáře
Aromatická
Prvně opravdu identifikuju nějaký tón - jasm. čaj
Asi ne uplně na každodenní pití
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso Q2
Proces:
Martina Sedláková 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mierne kyslejšia káva
Zaujímavá sladká dochuť keď káva trošičku vychladne
Lepšia ako espresso než filter
Vôbec som tam necítila to, čo som mala cítiť
Káva mi chutila úplne inak ako popisuje chuťový profil - ale nebola zlá
Marek 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Opět jsem měl pocit, že mám prohozená čísla :-)
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 21
Voda (g): 220
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 1zpresso (35)
Proces: inverted, 240s
Iveta Guráňová 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná sladkokyselá káva s medovými tóny
Přítel v ní cítí štrůdl
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 21
Water (g): 330
Water temperature: 95
Grinder (settings):
Process:
Pavel Rambousek 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Jemnější chuť
Vůně nic extra
Recept
Metoda přípravy: v600
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zdeněk Zapata 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: kalita
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Josef 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi lehká káva
Chuťově moc nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Markéta 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Nevýrazná, nezaujala mě.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tereza 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Super zajimavy vzorek, mnam
Aromaticka, sladka
Krasna vune
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 336
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Geoff Winslow Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bonbón
Obratný
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 45
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): ,7 lagom mini
Proces:
Jakub 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Hezká vůně zrn
Ovocná acidita
Tóny čaje a květů
Čekal jsem více, už jsem měl i lepší geishu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: po zavaření konvice
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso X PRO S - 2.2.0 (příliš jemné)
Proces: A Better 1 Cup V60 Technique - James Hoffmann
Vojtěch 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocné a květinové tóny
Očekávání byla větší, ale to je spíš můj mínus :)
Hořká dochuť
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (ml): 320
Teplota vody: cca 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore - 20 z 40
Proces:
Zdeněk 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná ovocitá acidita
Jemná čajová chuť
Sladký dozvuk
Nádherná vůně
Škoda že to je poslední káva
Recept
Metoda přípravy: Hoffmann V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Ovocná vůně
Možná jsem na závěr čekal větší bombu
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): C2(15)
Proces:
Vojtěch Jelínek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Michal 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hodně čaj
Ke konci kyselejší, zpočátku hořká
Možná až moc kyselá
Nemám rád čaj, takže mě moc nebavila
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Commandante C40, 17 kliků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 recipe
Krystof Zilvar Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutná káva
Velmi pěkný a vyvážený pohár
Překvapivě ne to nejlepší z kalendáře
Recept
Způsob přípravy: Gina Immersion
Káva (g): 20.6
Voda (g): 328
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): R of FILTER on Wilfa
Proces: