Hodnocení celkem
4.17 / 5
Doporučuje
95%
146 z 154 uživatelů
Robert Zobrazit originál 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Naprosto nejlepší. Sladké, vyvážené
Kacper Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lahodné, květinové. Hezký začátek Štědrého dne
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Květovo-čajová chuť
Voňavka
Já v tom tu cukrovou vatu nenašel :-)
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 95
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 12 kliků na Hario Mini Slim
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
One of the best
Flowery
Smooth
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
skvělé
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Absolútny favorit skrz čajovú chut
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Ondřej Vaculík 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající
Plná chuť
Určitě musím ještě někde sehnat
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 40:60
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam Payer 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sváteční káva potěšila :)
Recept
Metoda přípravy: chemex
Anna Zilkova 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chuť
Daniil 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Veľmi pripomína mýte Etiopie, ale zvýraznene
Bohatá chuť
Intenzívna, ale mäkká
Čistá šálka
Recept
Metoda přípravy: Cupping
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 17 klikov Comandante
Tomy Hany 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
velmi aromatická
asi ne na každodenní pití
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Timemore Chesnut C3 - 17 kliků
Proces:
Kateřina 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vcelku fajn geisha
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Komplexně čisté a jemné
Jedna z nejlepších v kalendáři
Recept
Způsob přípravy: Pulsar
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): ZP6 6.0
Postup: Recept Pulsar společnosti Pocketsciencecoffee
Dominika 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuťově vyvážená ale na mě méně kysela
Chutnala. Ale pro 10/10 tady máme jiné favority
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 280
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Václav Kuběja 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
Geisha
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Jakub 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Super káva s čajovými tóny, květů a jasmínu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): 26 (Comandante MK4)
Proces: 1:3:2
Martin Slischka 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemná sladkost
Acidita pouze mírná
Výborná, vybalancována káva, dal bych si mile rád více
Recept
Metoda přípravy: Origami
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 21 clicks
Proces: 40s Bloom, 3 nálevy
Šimon 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť jasmínového čaje s nádech cukrové vaty
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Jason C Zobrazit originál 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká mandarinková a květinová vůně
Jasmín
Miláček
Sladkost jako mandarinka
Vyvážená kyselost
Tělo podobné čaji
Museli jsme tak dlouho čekat na vynikající kávu
Recept
Způsob přípravy: Orea V3
Káva (g): 21
Voda (g): 336
Teplota vody: 99C
Mlýnek (nastavení): P100, 6.8
Postup: James Hoffmann metoda 1 šálku