Hodnocení celkem
4.17 / 5
Doporučuje
95%
146 z 154 uživatelů
Johana Korelusová 4. Leden
Doporučuje produkt
250g
sladká
přesnídávka, sušené hrušky
dala bych si ji znovu
Recept
Metoda přípravy: Vacuum Pot
Káva (g): 20g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ani na Štědrý den kalendář nezklamal
Výborná chuť
Příjemné čajové tóny
Nádherná vůně
Krásné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
super završení adventního kalendáře s čajovými tóny!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Kamila 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělé završení adventního kalendáře, za mě jedna z nej káviček v něm!
Čajové tóny
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Moc hezké zakončení kalendáře, výborné
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Gabriela 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Boží kafíčko na Štědrý den
Jedno z nejlepších z kalendáře!!
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zcela zaslouženě 24ka :)
Ale dvacítka byla stejně lepší
Každopádně svěží moc fajn káva
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper water first
Káva (g): 20g
Voda (g): 330g
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore 4
Proces: Water first, kafe second, zvlhčit, 30s wait, míchnout, 1:30s wait, drawdown , drink
Adam 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marian 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zo všetkých adventných káv najlepšia :)
Karina Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládové a bohaté
Velmi uklidňující
S luxusní texturou
Recept
Metoda přípravy: v60
Adam 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásné vánoční pohlazení po ránu <3
Doporučuji, doporučuji, doporučuji
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vlaďka 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mozna placebo, ale ma to svatecniho ducha
Cukrova vata je super,
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): -
Proces: -
Anton Giertli Zobrazit originál 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná acidita
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr Snopek 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná káva
Příjemná acidita
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 240
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces: 2 minuty extrakce
Lucka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká kava
Medová chut
Nižší acidita
Dagmar 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva
Plné tělo
Nízká acidita
Jan 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 (24 clicks)
Proces:
0:00-0:15 - 55g
0:30-0:45 - 130g lehce zamichat
1:00-1:15 - 210g
1:30-1:45 - 280g
2:00-2:15 - 330g lehce zamichat
2:45 - 2:50 - hotovo
Daniel 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
úžasná vůně
květinová tea-like chuť
mňam!
Patrik Josef Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ženě hodně chutnala. Ve vůni prý ovocný čaj, v chuti svařák a trochu něco jako rumove, či čokoládové pralinky.
Příjemná promyta vůně. Chuť velmi těžká, hořká, s výraznou kyselostí. I trpkosti je tam dost. Chuť jak nějaký řebíček, či nějaký ten šílený, hnusný Vánoční čaj, tedy krásné navazuje na Vánoční atmosféru.
Ženě zvedla náladu takhle k večeru.
Recept
Metoda přípravy: v60 +higher flow papír
Káva (g): 21,1
Voda (g): 315,8
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-max 2 6 0
Proces: tetsu kasuya po 60g pokaždé, Bloom 40s. Díky papíru se neustálou nic.
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
krasny vyzor zrn
vona a chut medu, vanilky, fermentacie a rumovych praliniek
velmi pekne zakoncenie adventneho kalendara premiovou kavou!
Recept
Metoda přípravy: 4:6 method in Hario V60-2 Kasuya & white filter paper
Káva (g): 21.0
Voda (g): 300
Teplota vody (°C): 95
Mlýnek (nastavení): 36 clicks (Comandante MK4 Nitro)
Proces: 0:00 +50 g (50 g total), swirl, 0:45 +70 g (120 g total), 1:30 +60 g (180 g total), 2:15 +60 g (240 g total), 3:00 +60 g (300 g total), swirl, total time 3:50

Vůně: 1.25/5
Acidita: 2/5
Sladkost: 3.5/5
Tělo: 3.25/5
Chuť: 4.25/5