Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
95%
167 z 175 uživatelů
Johana Korelusová 4. Leden
Doporučuje produkt
250g
sladká
přesnídávka, sušené hrušky
dala bych si ji znovu
Recept
Metoda přípravy: Vacuum Pot
Káva (g): 20g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ani na Štědrý den kalendář nezklamal
Výborná chuť
Příjemné čajové tóny
Nádherná vůně
Krásné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
super završení adventního kalendáře s čajovými tóny!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Eliška Svobodová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kamila 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělé završení adventního kalendáře, za mě jedna z nej káviček v něm!
Čajové tóny
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Moc hezké zakončení kalendáře, výborné
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Gabriela 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Boží kafíčko na Štědrý den
Jedno z nejlepších z kalendáře!!
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan Struminský 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ondřej 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zcela zaslouženě 24ka :)
Ale dvacítka byla stejně lepší
Každopádně svěží moc fajn káva
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper water first
Káva (g): 20g
Voda (g): 330g
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore 4
Proces: Water first, kafe second, zvlhčit, 30s wait, míchnout, 1:30s wait, drawdown , drink
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Adam 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marian 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zo všetkých adventných káv najlepšia :)
Karina Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládové a bohaté
Velmi uklidňující
S luxusní texturou
Recept
Metoda přípravy: v60
Vašek 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Adam 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásné vánoční pohlazení po ránu <3
Doporučuji, doporučuji, doporučuji
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vlaďka 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mozna placebo, ale ma to svatecniho ducha
Cukrova vata je super,
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): -
Proces: -
Anton Giertli Zobrazit originál 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná acidita
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr Snopek 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná káva
Příjemná acidita
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 240
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces: 2 minuty extrakce
Lucka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká kava
Medová chut
Nižší acidita