Hodnocení celkem
4.17 / 5
Doporučuje
95%
146 z 154 uživatelů
Johana Korelusová 4. Leden
Doporučuje produkt
250g
sladká
přesnídávka, sušené hrušky
dala bych si ji znovu
Recept
Metoda přípravy: Vacuum Pot
Káva (g): 20g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Robert Zobrazit originál 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Naprosto nejlepší. Sladké, vyvážené
Kacper Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lahodné, květinové. Hezký začátek Štědrého dne
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Na Štědrý den se očekávalo něco speciálního
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Novák 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Možno som mal len prehnané očakávania od posedného dňa, ale nejak mi nesadla
sladká, žiadnu inú chuť som moc necitil
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně voní
Acidita a sladkost celkem v rovnováze
Chuť je sladká, ale na mě moc čajová
Nebudu lhát, na 24.12. kávovýho kalendáře jsem čekal víc :) ale kafe to špatný neni, to ne
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming 40s, hotovo 1:55
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Květovo-čajová chuť
Voňavka
Já v tom tu cukrovou vatu nenašel :-)
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 95
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 12 kliků na Hario Mini Slim
Proces:
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ani na Štědrý den kalendář nezklamal
Výborná chuť
Příjemné čajové tóny
Nádherná vůně
Krásné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
super završení adventního kalendáře s čajovými tóny!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Victoria 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Oproti chuťovému profilu, byly tam cítit višně, broskve a karamel
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
One of the best
Flowery
Smooth
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
skvělé
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Absolútny favorit skrz čajovú chut
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Kamila 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělé završení adventního kalendáře, za mě jedna z nej káviček v něm!
Čajové tóny
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Moc hezké zakončení kalendáře, výborné
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Gabriela 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Boží kafíčko na Štědrý den
Jedno z nejlepších z kalendáře!!
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej Vaculík 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající
Plná chuť
Určitě musím ještě někde sehnat
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 40:60
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zcela zaslouženě 24ka :)
Ale dvacítka byla stejně lepší
Každopádně svěží moc fajn káva
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper water first
Káva (g): 20g
Voda (g): 330g
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore 4
Proces: Water first, kafe second, zvlhčit, 30s wait, míchnout, 1:30s wait, drawdown , drink