Hodnocení celkem
4.02 / 5
Doporučuje
94%
65 z 69 uživatelů
Patrik Kováč 25. Srpen
Nedoporučuje produkt
Vojtěch 25. Srpen
Doporučuje produkt
Kyselejší
Čajový nádech
Granátové jablko je krásně cítit
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 18
Voda (ml): 300
Teplota vody: cca 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore - 20 z 40
Proces:
Lukáš 24. Srpen
Doporučuje produkt
Příjemná vůně na mlýnku
Granátové jablko, které není úplně kávový standard
Podtón malin, byť vzdálený
Čajové pozadí v chutích a lehce i ve vůni není, jak zjišťuji, nic pro mě - dodává jakousi nakyslost, která mě odrazuje.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 22 clicks
Proces: 80ml – 45s bloom – 0:45 +170ml – 1:45 +250ml (3:15 brew time)
Erik ověřený zákazník 24. Srpen
Doporučuje produkt
Príjemná ovocná chuť
Na niekoho môže byť až príliš kyslá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Beáta 24. Srpen
Doporučuje produkt
Krásně kyselá (nemusí každému vyhpvat)
Příjemné ovocné tony
nejlepší na batch
Tomas 23. Srpen
Doporučuje produkt
Príjmena čajová vôňa beans a expanzia po grinde
Intenzívna acidita ktorá sa časom ešte viac emancipuje
Postupom času je vysoko komplexným chuťovým profilom
Nie na bežné pitie
Acidita môže byť pre niekoho moc - viac vody balansuje
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 30
Jiří 22. Srpen
Doporučuje produkt
Granátové jablko - ano
Maliny - ani ne
Růžový čaj - spíš jen čaj, možná trocha vůně
Dobrá káva, chyby sem nehledal ani na žádnou nenarazil. V podstatě hezky vyvážená.
Recept
Metoda přípravy: Tricolate
Káva (g): 10
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 4/11 Ode V1 s SSP brew břity
Proces: Zalít 50g vody, počkat 35sec, dolít zbytek, chvilku počkat, opatrně zamíchat stylem, sever-jih a zpět a východ-západ a zpět. Až to překape - vypít.
Zuzana Nová 22. Srpen
Doporučuje produkt
Svezi chut
Krasne voni
Na me kyselejsi
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Markéta 22. Srpen
Doporučuje produkt
Příjemná chuť
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 35
Voda (g): 420
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Ševčík 22. Srpen
Doporučuje produkt
Za mě výborná káva, sice neměla žádný vyložený wow efekt, ale komplexní, zakulacená, hebká. Top 3 z letošního setu
Jiří 22. Srpen
Doporučuje produkt
vůně
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jana Mikušková 22. Srpen
Doporučuje produkt
Maliny
Na mě moc tělnatá
Po zchladnutí nebavila
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 13
Voda (g): 210
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
fuller 21. Srpen
Doporučuje produkt
jednoducha ovocna s nadychom malin
chybaju jej "gule"
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 262
Teplota vody: ~97
Mlýnek (nastavení): c40 mk3
Tomáš Bukovský 19. Srpen
Doporučuje produkt
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Radim 17. Srpen
Doporučuje produkt
Příjemná vyvážená chuť i tělo, silné tóny světlého čaje.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): C 22 clicks
Proces:
Bl 15. Srpen
Doporučuje produkt
Milovníci malin ocení :)
Zbyšek 15. Srpen
Doporučuje produkt
Vojtěch 13. Srpen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: 4/6
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 22clicks C2
Proces:
Pavlína 12. Srpen
Nedoporučuje produkt
Zajimava vune
Malinove tony
Z pocatku nevyrazna chut, pri vychladnuti velmi kysela a horka jako velmi horka cokolada s malinami.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Šimon 11. Srpen
Doporučuje produkt
Příjemná vůně malin a granátového jablka
Ovocná chuť
Méně výrazná
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: