Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
90%
9 z 10 uživatelů
Barbora ověřený zákazník 11. Listopad
Doporučuje produkt
200g
Natalia ověřený zákazník Zobrazit originál 10. Listopad
Doporučuje produkt
200g
Velmi ovocné, ale stále plné.
Recept
Způsob přípravy: Filtr
Káva (g): 19 g
Voda (g): 260
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Viktor ověřený zákazník 3. Listopad
Doporučuje produkt
200g
Krásná vůně červeného vína
Čokoládové a karamelové tóny se nejlépe rozvinou při teplotě cca 60 stupňů
Za poslední dobu jedna z Top 3 ochutnaných káv
Světlejší pražení. Příště zkusím rovnou zalít vroucí vodou, jak doporučuje u světlých káv Hoffman.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30g
Voda (g): 500g
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffman method (všechny detaily na Youtube, trocha studia = nesrovnatelně lepší kávové zážitky)
Lenka ověřený zákazník 28. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Už při přípravě jsem z ní cítila výraznou vínovou vůni, výsledná káva má velmi silné likérové aroma i chuť.
Když trochu vystydne, do popředí vstoupí chuť karamelu a čokolády.
Skvělá podzimní káva, kterou si rádi vychutnáte v teple domova, zatímco za okny zuří plískanice. :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22g
Voda (g): 312ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann
Tomáš 14. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Top kvalita jako vše od naughty dogu
Chuť odpovídá popisu
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominika ověřený zákazník 14. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Opravdu káva s nádechem podzimu :)
Výrazné likérové aroma
V chuti je cítit karamel
Kyselkavý ovocný dojezd
Cítím i trochu jakoby ibišek :)
Spíše dezertní káva :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vlad ověřený zákazník 11. Říjen
Nedoporučuje produkt
200g
Adriana ověřený zákazník 10. Říjen
Doporučuje produkt
200g
chuť
alkoholový nádech
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 150
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): středně hrubá - hrubá
Proces:
Patrik 3. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Nízká, skoro žádná kyselost
Sladká káva
Chuť alkoholu, nějakého sladkého likéru
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 45
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 6
Proces:
Robert Lízler ověřený zákazník 25. Září
Doporučuje produkt
200g
Chuť alkoholu