Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.41 / 5
Doporučuje
97%
89 z 92 uživatelů
Antonio Trucillo dnes
Doporučuje produkt
250g
Matúš Majerčiak včera
Doporučuje produkt
250g
Krásná plná ovocná chuť a voňa po bonbónoch
Plné telo
Hmotnosť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 16
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Comandante 22
Proces:
Zuzana úterý
Doporučuje produkt
250g
Výborná ovocno-bonbónová káva
Krásna silná vôňa, plné telo
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Proces: 45g, 30s blooming, 3x90g nálevy po 30s
Libor úterý
Doporučuje produkt
250g
Skvělé bonbonové kafíčko
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš pondělí
Doporučuje produkt
250g
Bonbónová sladká chuť
Nic
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody:95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam Zeiner neděle
Doporučuje produkt
250g
Zajímavá chuť
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Gabor Faludi neděle
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandante 23 clicks
Proces: Hoffmann 1 cup method
Silvia neděle
Doporučuje produkt
250g
Skvela vôna
Prijemna acidita
Vyborne telo a chut
Nemam co vytknut :)
Recept
Metoda přípravy: Automat
Káva (g): 18
Voda (g): 35
Teplota vody: N/A
Mlýnek (nastavení): 3
Proces: Nivona
Barbora neděle
Doporučuje produkt
250g
Sladká, voňavá
Potěší fanoušky sladkých káv
Pro mě málo aciditní
Jakub sobota
Doporučuje produkt
250g
Ve vůni, aromatu i chuti cítím třešně, marcipán, mandle, meruňková jádra
Příjemná ovocná chuť
Supr tělo
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ivo sobota
Doporučuje produkt
250g
Prijemna vune
Bohata crema
Vysoka acidita
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20
Voda (g): 60g
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5
Proces: extrakce 24s
Vincenc sobota
Doporučuje produkt
250g
Ovoce, žvýkačky
Krásná zajímavá chuť
Lehce kyselejší
Recept
Metoda přípravy: Orea V4, filtry Orea
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): fellow ode gen 2 (6.0)
Proces: better single cup dle Hoffmanna
Dalibor sobota
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60-02
Káva (g): 21,4
Voda (g): 321
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 4.0 na 1Zpresso ZP6 Special
Proces: 66g bloom + 67g + 94g +94g
Ondřej Šeliga před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Krásná ovocně bonbonová chuť i vůně
Velmi originální
Možná až příliš aromatické
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffman one cup
Tereza před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Velmi povedená káva
Už při přivonění k zrnům bylo cítit ovoce
Skvělá chuť po bonbonech
Není co vytknout
Recept
Metoda přípravy: V60
Barbora Dostálová před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Příjemná sladká vůně
Bohužel po sladkých tónech si ihned probudí poněkud těžký hořký ocas
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): Varia 3 hrubší
Proces: blooming + 80x3
Karolína před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Tohle bylo naprosto skvělý, výrazná chuť bonbonů a passion fruit, hodně zábavný kafe.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 19.8
Voda (g): 320
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Ty kraso to ovoce! Fakt jsem tam citil jak merunky tak mucenku nebo neco mezi. Vyborne, stavnate kafe
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 11
Voda (g): 175
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): asi 15 kliku na Timemore C2
Proces: Lance Hedrick bloom+1 pour. Byl jsem netrpelivy a bloomoval jen 50sec. I tak vyslo skvele
Tomáš před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Sedrik před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Nevím jak vy, ale já cítím výrazně jahody!
Krásně voní už při přípravě
Následuje silné tělo
Při vysší teplotě až hořký ocásek
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 20g
Voda (g): 400g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: