Výběrová káva Kolumbie FINCA LA CORREA z české pražírny Pikola je charakteristická tóny pomeranče a mléčné čokolády.
Oliviero, majitel farmy, je farmář celým svým srdcem. Je velmi obětavý a k farmaření vede i své děti. Společně se ženou se starají o rodinný podnik a neustále se snaží zlepšovat kvalitu své kávy. Zakládají si na čisté a precizní práci. Vydělané peníze investují buď do vzdělání svých dětí a vnoučat, nebo do zlepšování infrastruktury a procesů na farmě. Díky přírodním podmínkám a kvalitě místní půdy, která je bohatá na živiny je Olivierova káva charakteristická svou jemností.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do přemývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.
- Nadmořská výška: 1750 m n. m.
- Farma: Finca La Correa