Kdo by to byl řekl, že vás káva dokáže teleportovat do časů strávených na prázdninách u babičky? Nizozemská pražírna Rum Baba upražila tuhle Geshu tak, aby vynikly všechny její důležité přednosti. Nečekejte žádnou divočinu, ale spíše elegantní a klasickou kávu bez výrazného fermentování. Čistá chuť s tóny šťavnatých vyzrálých broskví a domácího šípkového džemu s jemností čaje si přímo říká o popíjení někde na venkově, daleko od civilizace.
Henry Bonilla převzal farmu El Arrayan po smrti svého otce. Už od útlého věku se Henry podílel na veškerých pracích spojených s kávou na farmě, takže pro něj bylo snadné převzít vedení. Nicméně, Henry chtěl farmu posunout ještě dál tím, že zavedl technologie do všech procesů a riskoval pěstování dalších odrůd, jako je Geisha.
S promytou (washed) metodou se setkáme u mnoha excelentních káv napříč kontinenty. Jediné, co se podílí na tvorbě chuti je samotné zrno, na jehož chuť má vliv hlavně odrůda (v tomto případě výrazná gesha) a region, kde vyrůstá (podnebí, půda, nadmořská výška). Z tohoto důvodu je nutné zajistit, aby plod dostatečně dozrál a zrno uvnitř bylo vyživené cukry. Třešně byly po sběru mechanicky zbaveny slupky a části dužiny lisem na kávu (nazývaným depulper). Promytá metoda umocňuje charaktetistickou čajovou a čistou chuť této Geshy.