Hodnocení celkem
4.82 / 5
Doporučuje
100%
11 z 11 uživatelů
Kate ověřený zákazník 7. Listopad
Doporučuje produkt
100g
Šimon ověřený zákazník 11. Říjen
Doporučuje produkt
100g
Andy ověřený zákazník 9. Říjen
Doporučuje produkt
100g
výrazné ovocné tóny
Stefan ověřený zákazník Zobrazit originál 8. Říjen
Doporučuje produkt
100g
Obal
Příchuť
Cena
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 94
Bruska (nastavení): Comandante C40 Red Clix - 48 kliknutí
Postup: Rozemlejte, přidejte cca. 50 ml vody a nechte asi 30 sekund kvést. Poté pomalu nalijte x-krát 100 ml vody a počkejte. Užívat si
Kristýna ověřený zákazník 27. Září
Doporučuje produkt
100g
Dimi ověřený zákazník 20. Září
Doporučuje produkt
100g
Výborná chuť ovoce
Recept
Metoda přípravy: Nejvíc se mi osvědčil aeropress
Káva (g): 18
Voda (g): 260
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): C2 14 Kliků
Proces: Gagné 10 minutes
Silye ověřený zákazník 14. Září
Doporučuje produkt
100g
Stanislav ověřený zákazník 14. Září
Doporučuje produkt
100g
velmi ovocné - jahoda a ananas dominují
design balení
letos to nejlepší, co jsem pil
Recept
Metoda přípravy
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Klimt ověřený zákazník 29. Srpen
Doporučuje produkt
100g
Naprostá esence anaerobní kávy.
Moc mi chutná na aeropressu.
Skvělé vtipné balení.
Sascha ověřený zákazník Zobrazit originál 26. Srpen
Doporučuje produkt
100g
Ovocná vůně při otevírání, s trochou čokolády
sladká na špičce jazyka přechází v příjemnou ovocnou kyselinku
ananas s příchutí (šumivého) vína
zůstává v ústech dlouhou dobu
nespěchej. nechte vychladnout. je to lepší a lepší
Recept
Způsob přípravy: Kono Dripper
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Bruska (nastavení): C40 MKIII 24-26 Clicks
Zpracování: 0-45 s 50g květ. Až 230 g za 45-120 sec. Vířit se. 120-140 s do 300 g a stáhnout cca 180 s konečná
Tomáš ověřený zákazník 19. Červenec
Doporučuje produkt
100g
Hned po otevření krabičky se na vás vyvalí krásná vůně tropického ovoce, která se rozhodně neschovává ani při pití kávy
Velmi zajímavá káva
Mně osobně se líbí také vzhled krabičky
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso K-Plus (30 clicks)
Proces: blooming + 2 pours (100g/60s, +100g/60s, + 100g/60s)