Hodnocení celkem
4.0 / 5
Doporučuje
80%
4 z 5 uživatelů
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
200g
Žádná klasická chuť bezkafů
dobrý vkus obecně
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch
Káva (G): 18
Voda (G): 250
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): 5.2 na ZP6
Proces: Vyhoďte veškerou vodu na kávu, zatímco je ventil uzavřen, v 1:45 Otevřený ventil
Jan Prostřední 10. Únor
Doporučuje produkt
200g
Chutná opravdu jako kafe
na espresso udělá pěknou pěnu
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ilia ověřený zákazník 14. Srpen
Doporučuje produkt
200g
má příchuť
hodne pokut
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 60g bloom, 190 single pour. NEPROCHÁZEJTE. ŠPATNĚ JEMNĚ, jinak ucpe filtr
Dita ověřený zákazník 15. Červenec
Doporučuje produkt
200g
Již jsem měla několikrát a v NG praží stále stejně dobře.
Menší gramáž
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16
Voda (g): 256
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel Kritinar ověřený zákazník 3. Duben
Nedoporučuje produkt
200g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 4:6 Tetsu Kasuya