Kdo si na espressu rád vychutnává ovocné kávičky, jistě ho potěší tento lot kolumbijské kávy La Familia od pražírny Fiftybeans! Výš šálek potěší lahodou a jiskřivou chutí ananasu a broskví společně se sladkými jahodami a karamelkami. To je ideální kombinace pro mlský jazýček každého kávomila, který si rád připraví espresso jak s mlékem, tak bez mléka!
César je majitelem jednoho z největších dry millů v regionu Quindío a de-facto všechny kávy z Kolumbie, které v nabídce Fiftybens najdete, prochází před finálním exportem právě Césarovým závodem, kde jsou vytříděny a zabaleny. Závod nese název Vertical coffee a je opravdu napěchovaný moderním vybavením na suché zpracování výběrového kafe. Díky velké znalosti kolumbijského trhu s kávou se César rozhodl vytvořit vlastní projekt s názvem Incorporate, ve kterém bude od farmářů vykupovat ty nejkvalitnější třešně a následně je společně s nimi zpracovávat dle požadavků zákazníků tak, aby byl výsledný produkt v maximální možné kvalitě.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu. Suché zpracování samotné přidává kávě určité chuťové aspekty nehledě na odrůdu nebo na původ.