Představte si espresso od Friedhats, které vás osvěží jiskřivou chutí bílých hroznů a černého rybízu, potěší citrusovými nádechy a zahalí vaše chuťové buňky sametově džemovou konzistencí. Toto není jen jakékoli espresso, ale jedinečný zážitek, který vám nabízí jedinečná odrůda Pink Bourbon z farmy La Muralla. Každý šálek této kávy je pozvánkou do světa, kde se snoubí sladkost a ovocnost za vytvoření dokonalé chuťové harmonie.
Farma La Muralla, situovaná v srdci oblasti Huila v Kolumbii, je domovem skupiny mladých a ambiciózních farmářů, kteří jsou odhodláni psát novou kapitolu v historii pěstování kávy. Tito producenti, spojeni s importérem Osito, přicházejí s novátorskými přístupy a udržitelnými praktikami, které nejen že zvyšují kvalitu kávy, ale také posilují místní komunity. Jejich mladistvý elán a touha po experimentování otevírají dveře k nekonečným možnostem v chutích a aromatech kávy.
Způsob zpracování této kávičky je pečlivě řízený proces, který začíná výběrem nejzralejších třešní. Po 24hodinové fermentaci v celých třešních následuje loupaní zrn a další suchá fermentace trvající 30 až 36 hodin, která této kávě dodává její charakteristickou živou sladkost. Po dokončení fermentačního procesu je káva pečlivě omyta a následně sušena ve skleníkových podmínkách po dobu 10-12 dní, čímž se zajistí, že každé zrno si zachová svou jedinečnou chuť a aroma. Tento pečlivý postup zpracování zaručuje, že každý šálek přináší nejen nezapomenutelný chuťový zážitek, ale také odráží vášeň a inovativní ducha mladých farmářů z farmy La Muralla.