Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
2 z 2 uživatelů
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
250g
good flavor
easy to work with
Recept
Method of preparation: Espresso
Coffee (g): 17
Water (g): 34
Water temperature: 93
Grinder (settings): Mazzer Philos around 20
Process: pulled just like a normal espresso
Michal ověřený zákazník 26. Únor
Doporučuje produkt
250g
Na bezkofein super chuť
Na V60 proteká strašně dlouho, takže to musím dříve odstavit a zůstane tam pořád dost vody. Radši tedy používám aeropress
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 11 g
Voda (g): 130 ml
Teplota vody: 93-95°
Mlýnek (nastavení): Timemore C3 klik 13
Proces: bloom 30 s s 20-30 ml vody míchat, po dolití zbytku vody a v 1:00 znovu zamíchat, otočit ve 2:00, stlačit ve 3:00.