Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.42 / 5
Doporučuje
83%
5 z 6 uživatelů
Ingo ověřený zákazník Zobrazit originál 24. Červen
Doporučuje produkt
250g
Speciální
Ovocný
Funky
Recept
Způsob přípravy: V60 s Hario Paper
Káva (g): 15,5
Voda (g): 250
Teplota vody: 60°C květ, 90°C klid
Bruska (nastavení): Comandante C40 - 30 až 33 kliknutí
Proces: Velmi hrubé mletí, aby se zabránilo hořkosti a ucpání. Pro Blooming používám 45g vody o teplotě 60°C. Doba květu je 2 minuty. Poté přidejte zbytek vody o teplotě 90 °C v malých kruzích. Skončeno ve 3:15. Pro mě nejlepší proces, jak z kávy dostat jemné chutě. Jemnější mletí často produkuje „jen kávu“ bez zvláštností pražení.
Tomas Frolec 20. Červen
Doporučuje produkt
250g
super šťavnatá káva, s aciditou a hladkostí meruňkového milkshaku by se dalo souhlasit. Nemám co za sebe by se mi nelíbilo.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 kliků Commandante
Proces: Tetsu Kasuia
Pavel Ševčík 4. Červen
Doporučuje produkt
250g
Extra výrazná anaerobka, tak jak to mám rád. ovocná exploze, cítím tam jahody, banán, meruňky, broskve.
Není to asi na každodenní pití?
Eduard ověřený zákazník 29. Květen
Nedoporučuje produkt
250g
Hořkost, se kterou neustále bojuji
Jakub ověřený zákazník 27. Květen
Doporučuje produkt
250g
meruňkový jogurt
Recept
Metoda přípravy: Flat white
Káva (g): 21g in, 50g out
Mlýnek (nastavení): DF64 na 12 (0 na chirp)
Honza Lauterkranz 21. Květen
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva. Jemná, příjemná, moc dobrá a čistá chuť. Vzhledem k tomu anaerobnímu zpracování jsem čekal, že to bude větší divočina, ale tahle káva má příjemnou čistou chuť na každodenní popíjení. Fermentovaná chuť tam skoro není.
Každé ráno se těším, až si jí zase udělám, ty tóny meruňkového kefíru a banánu tam jdou poznat a pije se to fakt dobře.
Vyšší cena, těch 400 Kč za 250g už je dost.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 325
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 6.5 na 1ZPresso K-Plus. Na V60 doporučuji trochu jemnější mletí než používáte většinou, připadá mi, že tahle káva protéká rychleji než ostatní.
Proces: