Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
100%
3 z 3 uživatelů
fuller ověřený zákazník 22. Květen
Doporučuje produkt
250g
Po schladnutý sa objavil čeresnový kompót a karamel
Tmavšie praženie(medium)
Nudné kafé
Recept
Metoda přípravy: v60-02 (a par krat Puslar)
Káva (g): 20g (19g)
Voda (g): 350g (370g) [rozne vody s tds okolo 120]
Teplota vody: +-94C
Mlýnek (nastavení): Timemore 078: +-11,5 (+-16,5)
Proces: 4:6 (immersion 45sec bloom a zvyšok percolation)
Filip ověřený zákazník 10. Únor
Doporučuje produkt
250g
Krásně ovocná, šťavnatá
Výrazný, příjemný "dojezd"
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode V2 – 6 + 2/3
Proces:
Mohamed 9. Únor
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Hario V2
Káva (g): 18g
Voda (g): 243
Teplota vody: 90 - 95
Mlýnek (nastavení): 4
Proces: