Hodnocení celkem
3.64 / 5
Doporučuje
60%
15 z 25 uživatelů
Adéla ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
250g
Radek ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Skvela experímentalni chut
Po tomhle bude tezke se vratit mezi klasicke kavy
Chutna, voni presne jak pisou
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 45
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna před týdnem
Nedoporučuje produkt
250g
Mira ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
250g
Mam rad tyhle chutě, ale tohle už i na mne je moc.
Asi moc fúze v kávě a chuť je uměla až moc vlezla.
Kateřina před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
Za mě super, mám ráda tyhle výraznější sladké chutě, ale není to určitě pro každého :) kvůli výrazné chuti. Ale kdo rád, tak doporučuju :)!!!
Nekdo tu psal, že to jde cítit po cele místnosti jako minusový bod. Mě to bavilo :D.
Dennis Adelmann ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
If you like experimental coffees, this is for you!
Eli ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
250g
Kateřina Husičková před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
Nejdivnější kafe co jsme za poslední dobu měli, je to zábavný
Chutná přesně tak jak popisují - marshmallows z ohně a jahodový puding je velmi cítit
Po namletí smrdí po celý místnosti
Při přípravě taky zamoří celé okolí
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 60
Voda (g): 1000
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: klasika
Onekke ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
sametové tělo
hodně výrazná chuť a vůně marshmallow (to co mnozí popisují jako "chemické" je podle mě ta podstata marshmallow, ke kterému když se člověk přičuchne tak ucítí to samé)
borůvkový / borůvkovo-koláčový aftertaste
Recept
Metoda přípravy: Hoop
Káva (g): 17
Voda (g): 255
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Goat Story 1/14
Proces: 5min brew time
Lucie Marková ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
Mám ráda experimentální kávy
Chutná mi mnohem více, když je chladnější
Silně aromatická, není na každodenní pití, ale jako jako dezert za mě super
Na první přivonění možná "too much"
Rozhodně není pro každého na běžné pití
Vojtěch D ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
250g
Hodně umělá chuť
Nechutná mi, prakticky už nejde cítit kafe
Petr K ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
250g
Na ledu docela fajn pití na terasu.
Co-fermented mám běžně rád, ale tady už voní i chutná hodně uměle až chemicky a celkový dojem to ruší. Vlastně jsem si chvílemi připadal že mám před sebou takový ten granulovaný broskvový čaj… Po vychladnutí už to je snesitelné, ale horká si říká o spuštění migrény.
Jaromír Petřík před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
250g
chemícká vůně i chuť
káva ani není cítit
Recept
Metoda přípravy: chytráček
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody : 93
Mlýnek (nastavení): 16 Timemor C2
Proces: 70,120,200,250
Jan ověřený zákazník 22. Březen
Nedoporučuje produkt
250g
Sladší chuť
Na frenchpressu voněla jako čaj lesní směs
Kafe před namletím vyloženě chemicky smrdí, tak výrazně že to je cítit v celé místnosti
Katarína ověřený zákazník 22. Březen
Doporučuje produkt
250g
Asi jedna z najzaujímavejśích káv aké som doposiaľ vyskúšala
To čo je na obale tam naozaj nájdete od otvorenia balíčku až po pitie nápoju
Chutí skvele aj ako latté a chuť marshmallow pretrváva
Nízka acidita a vysoká aromatičnosť
Ja osobne milujem experimentálnu kávu ale viem si predstavit že to môže byť pre niekoho too much takže ak milujete experimenty určite to vyskúšajte
Recept
Metoda přípravy: Espresso (latté)
Káva (g): 21g
Voda (g): 42g
Mlýnek (nastavení): 1ZPRESSO J-MAXX 2.3.0
Proces: 22s + 160ml ovesného mléka
Elisabeth Zobrazit originál 21. Březen
Doporučuje produkt
250g
Okay wow I couldn't stop sipping this brew. I'm not quite sure if I was drinking coffee, because this just tasted like a strawberry milkshape with an espresso shot kind of? Splendid!
Fruity fruity fruity
Really great with the splash of oat milk to get that milkshake feeling
Might be a bit much flavor for those who are not into co-fermentation coffee
Recept
Method of preparation: Tricolate
Coffee (g): 18 g
Water (g): 360 g
Water temperature: 100 °C
Grinder (settings): Fine
Process:
Štěpán Nováček ověřený zákazník 19. Březen
Nedoporučuje produkt
250g
Tereza 19. Březen
Doporučuje produkt
250g
Je to bomba. Miluji kávy s jahodovým profilem a tohle má vše, co slibuje.
Musím ji mít znova:)
Šimon 18. Březen
Doporučuje produkt
250g
absolutny skvost, neuveritelne vyrazne chute a vone. Nechapem negativnym recenziam na vyraznost - to je dovod preco si kupujem vyberovku a ferment
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): fellow ode gen 2 / 5+
Proces:
Tomas Frolec ověřený zákazník 18. Březen
Doporučuje produkt
250g
doručuje, co slibuje
intenzivní experimentální kofermentace
za mě nic
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 Comandante
Proces: Tetsu Kasuya