Hodnocení celkem
3.61 / 5
Doporučuje
67%
6 z 9 uživatelů
Štěpán Nováček ověřený zákazník včera
Nedoporučuje produkt
250g
Tereza včera
Doporučuje produkt
250g
Je to bomba. Miluji kávy s jahodovým profilem a tohle má vše, co slibuje.
Musím ji mít znova:)
Šimon úterý
Doporučuje produkt
250g
absolutny skvost, neuveritelne vyrazne chute a vone. Nechapem negativnym recenziam na vyraznost - to je dovod preco si kupujem vyberovku a ferment
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): fellow ode gen 2 / 5+
Proces:
Tomas Frolec ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
250g
doručuje, co slibuje
intenzivní experimentální kofermentace
za mě nic
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 Comandante
Proces: Tetsu Kasuya
Nina ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
250g
Balení (ale to má Kmen vždycky krásné)
Chuť a vůně
Chutná to jako ta nedávná Valentýnská limitka od BOO, ale víc hořká a ne tak navoněná, takže bych doporučila všem, pro koho bylo BOOčko "too much"
Ve vůni je něco, co mi vadí, ale nedokážu to identifikovat, je to hodně cítit v ještě nenamletém zrní, v hotovém kafíčku to už necítím
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 22
Voda (g): 360
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eliška ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
250g
chuť je přesně taková, jakou má káva uvedenou
velmi zajímavá
na led super
velmi výrazná chuť i vůně, jednoduše se jí člověk přepije
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 23
Voda (g): 370 (+ led)
Teplota vody: 82
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vendula Bendová ověřený zákazník sobota
Nedoporučuje produkt
250g
Chuť odpovídá uvedenému profilu
Zajímavý experiment (asi)
Vůně je opravdu výrazná, umělá, z bytu to pomalu větrám ještě druhý den
Tohle bohužel doslova není můj šálek kávy, ačkoli jinak Kmení kafe miluji
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 18
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tamara Šejnová ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
250g
Chutná přesně jako v popise - fialkové bombony a zejména jahodový pudink.
nic
Recept
Metoda přípravy: French Press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jaroslav Eichinger ověřený zákazník pátek
Nedoporučuje produkt
250g
hodně divná umělohmotná vůně zrn i uvařené kávy po bombonech
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 250g vody, nasypat 15g namletých zrn a zamíchat. Počkat 2 minuty, zamíchat a po 30 sekundách položit clever dripper na hrnek.